H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Ha gyorsan szeretnél haladni, menj egyedül...........

A csapatépítés szervezetre gyakorolt pozitív hatását senki sem vitatja. Aki csapatépítést szervez, rendkívül előnyös helyzetben tudhatja magát, hiszen a cég , ahol dolgozik , egyrészt felismerte a csapatépítésben rejlő lehetőségeket, másrészt hajlandó is forrást áldozni rá. Adott tehát a feladat, szervezzünk a kollégáknak egy igazán tartalmas és élménydús csapatépítő programot. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk nekivágni a szervezési munkának, érdemes néhány gondolatot már az elején rögzíteni.

Cikk folytatása

Mitől lesz egy csapat jó?

Mitől lesz egy csapat jó?

Egy jó csapat nem homogén, nem olyan mint egy jó baráti társaság. A barátokat a közös érdeklődés, élethelyzet, hobbi köti össze, ők személyiségükben sokkal inkább hasonlítanak egymásra, mint egy munkahelyi csapat tagjai. A baráti társaság funkciója egészen más. Barátokkal kikapcsolódunk, lazítunk, a vidám, kedves, életteli énünk jelenik meg a nagyobb baráti összejövetelek során. Ebben az állapotban nagyon sokszor elsiklunk nézeteltérések felett, szemet hunyunk potenciális konfliktushelyzetek felett – mert most azért jöttünk, hogy jól érezzük magunkat, ez a „feladat”.

Cikk folytatása

Mindig van valaki, aki…

„Hallottad, mi volt?” „Döbbenet…” „Na, ne mondd már!” – hallod másnap a folyosón, a konyhában és az étteremben a suttogást és a susmorgást, és fogalmad sincs, hogy mi történt tegnap a csapatépítésen.

Oké, akkor majd én elmondom neked, de mondd el senkinek!!

Cikk folytatása

Mit tegyünk a potyautasokkal?

A potyautas magatartás egyrészt a világ egyik legbosszantóbb jelensége (Miért kap a másik ugyanannyit, ha feleannyit tesz érte?!?), másrészt mindannyian hajlunk afelé, hogy kicsit azzá váljunk.

Cikk folytatása


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00