H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

PUSZTAOLIMPIA

Humoros, játékos vetélkedő, melyben a csapatok a pusztai élettel, pusztai hangulattal kapcsolatos különböző ügyességi feladatokban mérik össze tudásukat. Mindenki megmutathatja, hogy ki a legény a gáton :)

Időtartama: kb. 1,5 óra
Javasolt létszám: 5-200 főig

Részletek

CSAPATÉPÍTŐ DISZNÓVÁGÁS

Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és a hatás is garantáltan egyedülálló.

Időtartama: kb. 1 -1,5 óra
Javasolt létszám: 10-100 főig

Részletek

A TECHNIKA ÖRDÖGEI

A „technika ördögei” nevű csapatépítő program az aktív pihenés csúcsa ! Igazi kuriózum a  technikai sportok szerelmeseinek, mely során élménydús feladatok várják a résztvevő csapatokat az egyes állomásokon. 

Időtartama: max. 6 óra
Javasolt létszám: 2-100 főig

Részletek

EWING MISSION

Cliff Barnes meg akarja kaparintani a Ewing olajtársaságot. Sorozatos balesetek miatt a társaság a csőd szélére kerül. A Ewing család minden tagja próbálja menteni a menthetőt. Jockey ármánykodással, Bobby tisztességgel, Ray józan paraszti (cowboy-i) ésszel… 

Időtartama: kb. 2,5-3 óra
Javasolt létszám: 15-100 főig

Részletek

KÉPTELEN TUDOMÁNY

Készen állsz a meglepetésre? A félrevezetésre? Mert néha a dolgok nem azok, aminek tűnnek. Programunk bebizonyítja, hogy a minket övező valóságos világ sokkal izgalmasabb és csodálatosabb, mint bármilyen trükk, varázslat vagy illúzió!

Részletek

HONFOGLALÁS

Az íjon egy hajszálnyi eltérés egy mérföldet jelent a céltábla mellett. Mindig figyelj a környezetedre! A játékos csapatépítésünk alapvető feladata, hogy bátorítsunk mindenkit a céljai elérésében, és örömet okozzunk az oda vezető úton.

Időtartama: kb. 2,5-3 óra
Javasolt létszám: 15-100 főig

Részletek

TOWER POWER Toronyépítők

A Power Tower Toronyépítők program arra tanít, hogy amit megtervezünk, amit megépítünk az néha le is omlik. De ha nem adjuk fel, akkor a végeredmény megdöbbentő és nagyszerű.

Időtartama: kb. 1 - 2 óra
Javasolt létszám: 15-60 főig

Részletek

LÉZERFEGYVERES harci csapatépítés

Önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés, és a jókedv növelése. Közös együttlét a kollégákkal vidám gyakorlatokon, játékokon és csapatépítő feladatokon keresztül. 

Időtartama: 1-3 óra
Javasolt létszám: min. 15 fegyver

Részletek

DIADALSZEKÉR

Programunk során a csoportok egymással vetélkedve, a római kort felidézve próbálhatják ki képességeiket, ahol a közös együttműködés és a kreativitás a megoldás eszköze.

Időtartama: kb. 1,5 - 2 óra
Javasolt létszám: 15-100 főig

Részletek

NERF taktikai élménycsata

A Hasbro által forgalmazott kizárólag csapatépítő partnercégünknél megrendelhető Nerf csata a csapat stratégiai tervezését, és kitartó, összehangolt együttműködését fejleszti. Ezek a festékmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújtanak minden használójának.

Javasolt létszám: 10-100 főig

Részletek

GERÉBY HAJÓFLOTTA

Együttműködés fejlesztése, összetartozás növelése, „egy hajóban evezünk, senki munkája nem fontosabb a másikénál, mindenki kell a sikerhez” tudat kihangsúlyozása.

Időtartama: 140-160 perc
Javasolt létszám: 15-100 főig

Részletek

BUBORÉKFOCI - Bubble ball

Próbálja ki az új őrületet, vegyen részt egy újfajta fociélményben. A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel.

Időtartama: min. 1  óra
Javasolt  létszám: 2-100 főig

Részletek

FÁCÁNVADÁSZAT

A fácán lövészet kiváló kiegészítő program lehet bármilyen csapatépítő játék mellé,de önállóan is megállja a helyét.

Időtartama: kb. 1 óra
Javasolt létszám: 2-100 főig

Részletek

ÍJCSATA AKCIÓ - IJÁSZJÁTÉK

ÖN mit szólna hozzá, ha egy íjcsata közepén találná magát? Vajon mennyire használja jól az íjat ? Ez az újszerű csapatépítő játék garantáltan kizökkenti Önöket a komfortzónából. Próbálják ki ezt a szokványosnak nem mondható programot! Nem fognak “bakot lőni”!

 Időtartama:  Létszámfüggő
Javasolt létszám: 4-100 főig

Részletek

ÍJÁSZVERSENY Tell Vilmos nyomában

Mindenki számára nyilvánvalóvá válik a bennünk máig élő vadászösztön abban a pillanatban, amikor kezünkbe vesszünk egy íjat. Csapatverseny keretében remek programot kínálunk.

Időtartama: kb. 1 óra
Javasolt létszám: 5-60 főig

Részletek

BOGRÁCSOS FŐZŐVERSENY

A csapatokat animátoraink különféle, főzéssel összefüggő feladatok elé állítják, melyet közös erővel tudnak hatékonyan megoldani.  Melyik csapat lesz a legügyesebb konyhai kérdésekben? Ki készíti el a legfinomabb bográcsos ételt?

Időtartama: kb. 2-3 óra
Javasolt létszám: 5-100 főig

Részletek

Szeretne értesülni cégek részére összelított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek


booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések