H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

HONFOGLALÁS

Az íjon egy hajszálnyi eltérés egy mérföldet jelent a céltábla mellett. Mindig figyelj a környezetedre! A játékos csapatépítésünk alapvető feladata, hogy bátorítsunk mindenkit a céljai elérésében, és örömet okozzunk az oda vezető úton.

Időtartama: kb. 2,5-3 óra
Javasolt létszám: 15-100 főig

 honfoglalas 1Program üzenete: Az íjon egy hajszálnyi eltérés egy mérföldet jelent a céltábla mellett.Mindig figyelj a környezetedre!

Koncepció
A csapatépítő program felépítésekor gondoskodtunk arról, hogy vicces és szórakoztató tartalommal töltsük fel, másrészt a többi tréningprogramhoz hasonlóan minden lehetséges pozitív hatása megmutatkozzon. A résztvevők között nő a kooperációs készség, képesek lesznek egy cél érdekében, csapatként dolgozni. A játékos csapatépítésünk alapvető feladata, hogy bátorítsunk mindenkit a céljai elérésében, és örömet okozzunk az oda vezető úton.

A kollegák csapatként dolgozzanak úgy, hogy kellő figyelmet fordítanak a saját és a csapattársaik biztonságára és előrébb jutására. A program során a résztvevők adnak és fogadnak egymástól visszaigazolásokat, ami javítja a jövőbeni teljesítményüket. Ezekkel a programokkal fejlesszük a bizalmat, a kommunikációt, a szellemi és a fizikai készségeket.

Kerettörténethonfoglalas 3
A magyar történhonfoglalas 2elem kezdetekor a hunok birtokukba vették a Kárpát-medencét. Játék-összeállításunkban ezt a nevezetes történelmi eseményt, a honfoglalást idézzük fel a mai fejlett csapatépítő technikák segítségével.
 
Programunk a honfoglaló magyarok régmúltjába repíti vissza a résztvevőket, akiket csapatokra osztva az ősi magyar törzseket képviselve részeseivé vállnak a honfoglaló nép mindennapi életének és kalandjainak. A feladatok az ügyességi, önérvényesítő, kommunikációs és együttműködési készségeket fejlesztik. A program összeállításunk célja nem a csoportok egyéni versenye, hanem a csapatok közös sikere, a magyarok sikeres bevándorlása, valamint a közös eredmények növelése.

Feladatállomások
A programot egy rövid, jelmezes és humoros előadással kezdjük, amely alkalmával bemutatjuk játékvezetőinket. Ezután következik a csapatok beosztása és a program ismertetése.

Átkelés az Urálon - a bátorság ösvényén át.
A játékosoknak egymást irányító szavak segítségével kell átkelniük az állandóan mozgó rejtélyes ösvényen. A pálya kialakítása függőhíd rendszerre épülő bizalmi átkelés. Érintett trhonfoglalas 4éningkészségek: humorérzék, figyelem, ügyesség, bizalom, együttműködés

Vhonfoglalas 5adlóterelés
A vadlovak terelése, irányítása nem is olyan egyszerű feladat. A csapat tagjainak egy meghatározott pályán kell a gravitáció segítségével eljuttatniuk a lovat szimbolizáló tárgyat a karámba. Érintett tréningkészségek: kommunikáció, figyelem, ügyesség, együttműködés

Csodaszarvas vadászata
A bozótosból kitekintve a résztvevők meglátják a vadászat célját, a szarvast. Érintett tréningkészségek: humorérzék, figyelem, ügyesség,

honfoglalas 6Portyázás
A résztvevőknek logika és memória segítségével kell eljutniuk a megadott területre. Cél, hogy minden résztvevő átjusson. Érintett tréningkészségek: kommunikáció, humorérzék, figyelem, ügyesség,  együttműködés, emlékezőképesség

Élelemgyűjtés
Csapattársunk irányításával összhangot kell elérnünk a többi munkatársunkkal együtt azon a módon, hogy a csoporthonfoglalas 7 közösen tudjon egy adott pontban feladatot elvégezni. Kötelek irányításával kosarak áthelyezése. Érintett tréningkészségek: kommunikáció, humorérzék, figyelem, ügyesség, együttműködés.

Vérszerződés emelvénye
A résztvevők feladata, hogy közös erővel megépítsék a vérszerződés emelvényét, és a kelyhet a ’hagyományoknak megfelelően’(avatatlan kéz nem érintheti) elhelyezzék rajta. Érintett tréningkészségek: kommunikáció, humorérzék, figyelem, ügyesség,  együttműködés.

A program összesen 12 feladatállomást tartalmaz.

A program időtartama: ~ 2,5 - 3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

  Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00