H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

LÉZERFEGYVERES harci csapatépítés

Önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés, és a jókedv növelése. Közös együttlét a kollégákkal vidám gyakorlatokon, játékokon és csapatépítő feladatokon keresztül. 

Időtartama: 1-3 óra
Javasolt létszám: min. 15 fegyver

Célja: önfeledt játszás öröme a kollégákkal, illetve a játék során a bizalom, az együttműködés, és a jókedv növelése. Közös együttlét a kollegákkal vidám gyakorlatokon, játékokon és csapatépítő feladatokon keresztül.

Laser gun: Fontos a csapat stratégiai tervezése, és kitartó, összehangolt együttműködése. Ezek a festékmentes fegyverek fantasztikus élményt nyújtsanak használóiknak.

Eszközök: játékosok kapnak lézer érzékelővel felszerelt fegyvereket. A lézerpuskák nem lőnek ki semmiféle lőszert, ellentétben a paintball-lal és az airsofttal. Találatkor nincs fájdalom, nem áll fenn a sebesülés veszélye. Nem kell védőruházatot, maszkot viselni. Nem fagy le, ha mínusz lesz a hőmérséklet.

A program  különlegessége abban rejlik, hogy a program kivitelezhető a szálloda külső helyszínein, azaz a természetben, akár a szálloda területén, valamint rossz időben az épület területében.

A programot egy kerettörténet foglalja össze. Így minden résztvevő egy választott szerepben érezheti magát, és feladatait eszerint adjuk meg. A játékosokat két rivális csoportra osztjuk, amely két különböző helyről fog egymás ellen elindulni.

Választható küldetések:
1. GPS felderítés: Fás területen csapatunkkal ellenséges területen GPS pontokat kell felderíteni. A csapat GPS készülékkel a lehető leghamarabb próbálja beelőzni az ellenséges csoportot. Cél, minél több GPS pont elfoglalása, és a pontok biztosítása.
2. Kamikaze: Cél a játéktér kijelölt területén elhelyezkedő bomba megszerzése, és annak az ellenfél bázisára való bevitele.
3. Túszmentés: Indoor megvalósítás, rossz idő esetére. Az épületben túszejtők fogva tartják áldozataikat. Feladat a megmentő csapatnak a tervrajzok alapján megszervezett stratégia betartásával a túszok kimenekítése.

lezercsata belso 2Lézerpuskák & marokfegyverek
•    a lézerpuska súlya 2 kg; a lézerpisztolyé 0.5 kg
•    rozsdamentes alumínium
•    akár 150 m-es hatótávolság
•    a holografikus irányzék (red-dot) gyors és pontos célzást tesz lehetővé bárki számára
•    a puskák paraméterei szabadon állíthatók, számtalan játéklehetőséget kínálva (tűzgyorsaság, sorozatok hossza, lőszerek száma, tárak száma, újratöltési idő, tűzerő, életek száma, találat utáni védettségi idő)
•    különböző szerepjátékok adott játékon belül: mesterlövész, géppuskás, katona, orvos
•    valósághű látvány és hangeffektusok
•    a sapkán levő és a puskába beépített szenzorok a találatokat minden irányból érzékelik

Ruházat
Csapatokat a ruházat alapján lehet megkülönböztetni, ehhez mellényeket adunk.

 PROGRAM IDŐTARTAMA: 1-3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

  Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00