H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

CSAPATÉPÍTŐ DISZNÓVÁGÁS (TÉLI PROGRAM)

Ha különleges téli csapatépítést keres, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és a hatás is garantáltan egyedülálló.

Időtartama: kb. 1- 1,5 óra
Javasolt létszám: 10-100 főig

Csapatépítő disznóvágás (Malackodás a majorban)

Sose találná ki, mi mindenre jó egy vidéki disznóvágás?

Csapatépítésre! Garantált kuriózum a csapatépítő lehetőségek széles skálájában, hiszen ilyen programmal egy „hagyományos tréningcég” kínálatában biztosan nem találkozik.

A Program üzenete: „Sok lúd disznót győz!” és ez szó szerint értendő. Sok ügyes, dolgos ember együtt eredményesebben teljesíti a feladatokat. Ha különleges alkalmat keres csapatépítésre, akkor Önnek a legideálisabb választás a disznóvágásos csapatépítés. Nem mindennapi kihívások elé állítjuk Önöket és hatás is garantáltan egyedülálló.

Koncepció: A disznóvágás profi böllér irányítása alatt a disznó szúrásával és pörzsölésével kezdődik. A disznó szúrása nem a vendégek előtt történik, de kérésre ennek sincs akadálya. A résztvevők csapatokat alkotnak, majd lehetőség van a disznó pucolásánál és a hús bontásánál besegíteni. A disznótoros reggeli után ( a programár étkezést nem tartalmaz) kezdetét veszi az igazi csapatmunkát igénylő játékos, humoros vetélkedő. A csapatok tagjai csak egymással szorosan együttműködve tudnak eredményesek lenni, ezért rendkívül fontos a kooperáció szerepe.

A program részletei
A program során a csoportok egymással vetélkedve kimondott disznóvágásos megoldandó feladatokat kapnak. A humoros, játékos élményprogram bölléroklevéllel zárul. Hagyományos, kézzel tekerős pörzsölő, profi böllér, hurka, kolbász, kacagás. Kell-e ennél több?

A program időtartama (csoportlétszámtól függően): kb 1-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 10-100 főig

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00