H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

CAR- MANIA®

A Car-mania® című programunk segítségével, munkatársaiddal megépíthetitek álmaitok autóját, ami minden elképzeléseteket és vágyaitokat kielégíti.

Időtartama: kb. 2-3 óra
Javasolt létszám: 15-100 főig

Koncepció: Sokszor megtörténik, hogy az úton az emberek nem egy gyönyörű nő vagy egy jóképű férfi után fordulnak meg, hanem egy feltűnően szép, általában négy keréken guruló autócsodát tüntetnek ki figyelmükkel.

Ilyenkor szinte mindenki fejében megfordul: „Bárcsak nekem is lenne egy ilyen álomautóm!” vagy „De jó lenne, ha én vezethetném!” Most itt az alkalom!
A Car-mania® című programunk segítségével, munkatársaiddal megépíthetitek álmaitok autóját, ami minden elképzeléseteket és vágyaitokat kielégíti. Autótervezők bőrébe bújva, alkalmatok nyílik az általunk biztosított alapanyagokból, némi leleményességgel és kreativitással fűszerezve megalkotni a szigorú kritériumoknak megfelelő csodálatos járművet.

Tartalmi elemek
A résztvevők csapatokra osztva rivális, feltörekvő autógyárakat alkotnak, amelyeket azonos feladattal bízunk meg, ami nem más, mint elkészíteni álmaik autóját.  A program kezdésénél minden csapat megkapja az előállításhoz szükséges kartonlapokat, díszítéshez felhasználható eszközöket. A feladat nehézsége nem a jármű megalkotásában rejlik. A gazdasági versenyben hogy a gyár talpon tudjon maradni, a prototípust megfelelő marketing stratégiával a nagyközönség előtt kell a kisorsolt téma szerint bemutatni. Előadások lehetséges témái: Boksz-utca, nyereményjáték, törésteszt, autó nepper, stb.
A csapatvetélkedő célja, hogy a csoportok minél kreatívabban és színvonalasabban mutassák be a feladatukat. A program végén, minden csapat más-más kategóriában lesz győztes.

A résztvevők által használt készségek:
-    csapatban való együttműködés
-    kreativitás
-    ügyesség
-    leleményesség
-    humorérzék

A program időtartama: kb 2 -3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00