H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

MESTERMŰ

A "Mestermű" kreatív csapatépítő program, amely folyamán a csapatok kisebb képrészletekből külön-külön dolgoznak ki egy óriási monumentális vászonkép remekművet.

 Időtartama: 2-3 óra
Javasolt  létszám: 30-100 főig

Indoor csoportos kreatív program, vidám formában. A legtöbb csapatépítő program a csapat-csapat elleni versengésre összpontosít, ami valóban nagyszerű és szórakoztató a rendezvényeken. Szeretné esetleg az "egy cég-egy csapat" elvet erősíteni?

Ha igen, akkor a Mestermű tökéletes választás cége számára!

mp 1

 

 

A ’Mestermű’ egy olyan kreatív csapatépítő program, ahol a csapatok kezdetben külön-külön egy vászonképen dolgoznak. Azonban a csapatok hamarosan rájönnek arra, hogy az igazi kihívás az, hogy a környező csapatokkal szorosan együttműködve hozzák létre egy monumentális méreteket öltő remekművet. Az elkészült "Mestermű" dísze lehet az irodának, és nem csak kiteljesíti, de fennen hirdeti az egy cég-egy csapat filozófiát.

Program formája:

A "Mestermű" kreatív csapatépítő program, amely folyamán a csapatok kisebb képrészletekből külön-külön dolgoznak ki egy óriási monumentális vászonkép remekművet. Az elkészítendő képet egyedi igények szerint alakítjuk ki. A csapatok feladata, egy kis kép alapján elkészíteni a kapott kép méretarányos, nagy adaptációját. Minden csoport egymástól függetlenül dolgozik, a közös cél érdekében. A program lehetőséget ad az önkifejezésre, vidámságra, illetve a csapaton belüli sikerélmények kialakításában. Azok számára, akik nem tudnak teljes mértékben azonosulni a kreatív program nyújtotta lehetőségekkel, egy felejthetetlen és élménydús képzőművészeti kvízjáték keretein belül, megoszthatják a tudás és a siker adrenalin növelő érzését társaikkal. A program alatt a kivetítőn híres festőművészek válogatott művei jelennek meg. A feladat meghatározni az adott műalkotás címét és festőjének a személyét. A megoldást csapatonként, papírlapon kell rögzíteni.

ma 2

A képgyártási folyamat
Miután a csapatok elfoglalják „művészi stúdiójukat”, megismerkednek az ott található eszközeikkel, illetve a kapott kép részleteivel. Első lépésként minden csapatnak a saját helyszínén meg kell terveznie a saját felnagyított (eredeti méretű) festményeit oly módon, hogy a kapcsolódási pontokat csak későbbi lépésként tudják egyeztetni a többi csoporttal. Második lépés alkalmával minden csoport kiválaszt munkatársai közül egy küldöttet, akik közösen képviselve saját „műhelyét”, egyeztetnek a festményrészletek közös kapcsolódási pontjainak méretéről, színeiről és ábrázolási módjáról. Az egyeztetésekre a program során három alkalommal lesz lehetőségük.

A csoportok elsődleges célja a nagy közös kép és a megfelelő összhang kialakítása. A program nehézsége abban rejlik, hogy a képek nem mozdíthatóak el a műhely területéről, valamint időlimittel határozzuk meg a folyamatokat. A csoportok a kis képeket fekete-fehérben látják, a színeket a leírás alapján kell meghatározniuk, oly módon, hogy a csapatok képei megfelelően összeillesztve egy művész festményének, monumentális változatát kell, hogy ábrázolják.

A program megoldásának kulcsa a csapaton belüli és a csapatok közötti kommunikációban rejlik, hogy a program végén az elkészült részletek megfelelően visszaadják az eredeti mű összhangját és megjelenését. A munkaidő letelte után a csapatok feladata lesz az elkészített mozaikképek megfelelő összeillesztése.

Lehetőséget biztosítunk akár arra is, hogy az elkészített mozaikokat munkatársaink állítják össze, mialatt a „művészek” szünetet, akár az étkezési idejüket töltik. A visszaérkezésükkor képavatást tartunk, ahol a leplet lerántjuk a monumentális közös képről.

A végeredmény látványa mindig meghökkentő és lenyűgöző, mivel a csapatok által készített képrészletek testet öltenek, méretük összegezve elkápráztató.

A program várható időtartama: 2-3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 30-100 főig

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00