H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

DOMINO DAY

A kreativitás kulcsfontosságú összetevője az innovációnak. A Dominó-Day egy olyan kreatív játék, amely segítségével felidézzük a játékos tanulás határtalan érzését és nem utolsó sorban, nagyszerűen támogatja a munkahelyi csapat fejlesztését.

Időtartama: létszámfüggő
Javasolt  létszám: 5-100 főig

ÉLMÉNY – EGYÜTTMŰKÖDÉS – INNOVÁCIÓ – VIDÁMSÁG – IZGALOM

A csapatépítő tréningek lehetnek egyszerűek vagy összetettek. Számtalan eszköz felhasználásával kivitelezhetőek. Az egyik tökéletes eszköz erre a Dominó.

A kreativitás kulcsfontosságú összetevője az innovációnak. A Dominó-Day egy olyan kreatív játék, amely segítségével felidézzük a játékos tanulás határtalan érzését és nem utolsó sorban, nagyszerűen támogatja a munkahelyi csapat fejlesztését.

A Dominó-Day egy meglepően hatékony csapatépítő játék, amely a résztvevők problémamegoldó és kommunikációs képességeit teszteli és fejleszti. A program során nem csak az lényeg, hogy egy szép színes szimbólumok, képek épüljenek, hanem sokkal inkább a munkatársak közötti kapcsolatokra, kommunikációra összpontosít, hogy felismerjék a kihívásokat és valódi eredményt érjenek el.

Az a csapat, amelyik együtt játszik az együtt is marad!
 
Mi lenne jobb gyakorlati tapasztalaton alapuló tanulási eszközök, mint a Dominó?  Ezeket a színes dominókat bármelyik játékboltban megkaphatjuk. Mindannyiunk játszott már nem rendeltetésszerűen a dominókkal. hát most itt a lehetőség nagyban is kipróbálni. Az eddigi tapasztalatok alapján résztvevők minden esetben nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a különféle darabok által közvetített kihívásokba. Sokakat közülük azonnal visszarepített a gyerekkoruk játékos világába, ahol a kísérletezésé és a koncentrációé volt a döntő szerep.

Építsen munkatársaival egy Domino képet, hogy a kommunikáció javuljon és megfelelően működjön.

Program formája
A résztvevők feladata, hogy építő csoportokat alkotva csapatonként, egymástól elkülönítve megalkossanak egy-egy meghatározott kép szerinti Domino képet. Az építés során a csapatok valódi kihívásokkal találják szemben magukat, és ami a legfontosabb, rájönnek arra, hogy csak közösen juthatnak el megfelelő a célig. A csapatok közötti kommunikáció csak meghatározott létszámú résztvevővel, meghatározott helyen és időben lehetséges. A program végén az elkészített képrészleteket a csapatok összeépítik. 

Itt jön a legnagyobb kihívás, hiszen olyan különleges eszközöket kapnak a csapatok, amiket az összekötő szakaszba kell bele építeniük. Ezeknek ugyanúgy dőlniük kell és tovább vinni a dőléshullámot, mint a dominóknak. A játék végén közösen elindítva az első dominót végig nézhetjük, ahogy egyesével minden darab egymás után ledől. Itt kiderül, hogy a ki tud a nagy nyomás ellenére is nyugodt maradni. A játék végén közösen elindítva az első dominót végig nézhetjük, ahogy egyesével minden darab egymás után ledől.

A Dominó-Day című programunk segítségével, a résztvevők javítják a problémamegoldó képességüket, megtanulják a hatékony kommunikáció, a stratégiai tervezést és az sikeres együttműködés alkalmazását, amelyek együttes segítségével egy erős csapattá kovácsolódnak.  

A program végén minden csapat, minden résztvevő nyertesként éli meg a feladatot. Ez a programunk az egy csapat egy cél elvet hangsúlyozza!  

Programunkban érintet készségek: együttműködés, csoportos kommunikáció, csapatban való együttműködés, kreativitás, ügyesség

Javasolt  létszám: 5-100 főig

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00