H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

KÉPTELEN TUDOMÁNY

Készen állsz a meglepetésre? A félrevezetésre? Mert néha a dolgok nem azok, aminek tűnnek. Programunk bebizonyítja, hogy a minket övező valóságos világ sokkal izgalmasabb és csodálatosabb, mint bármilyen trükk, varázslat vagy illúzió!

Készen állsz a meglepetésre? A félrevezetésre? Mert néha a dolgok nem azok, aminek tűnnek.

Unja már a megszokott, hosszadalmas procedúrát az csapatépítéseken? A képtelen tudomány mérnökei egyetlen másodperc alatt megoldja a problémát! A Program meghökkentő kísérletekkel, a cég emberét, kollegákat bevonva mutat rá a fizika és a mérnöktudomány meglepő törvényszerűségeire - de vajon a hangerő mit művel az üvegpoharakkal? Nos, a végeredmény nem egészen az, mint amire a jobb sorsra érdemes poharak körül meghívott kollegák számítottak...

Programunk nem a visszahúzódó szobatudósokra tartozik, akik a rendezvényen kialakított „laboratóriumainkban” élik félhomályos világukat. Épp ellenkezőleg: akkor érezzük jól magunkat, ha páratlan tudást megoszthatjuk, átélhetjük társainkkal, kollegáinkkal.

A munkamódszer egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, a csapatok megegyeznek egy közös végeredményben, majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük hallgatóságot, ezután mindenki számára érthető módon felfedjük a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket. Előző példánkra visszatérve, ha nagy hangkeptelen 01erő szól három pohár mögött, az egyik pohárban víz van, a másikban homok, a harmadik üres, akkor mi fog történni? Összetörik az összes pohár? Vagy csak az egyik? Melyik? Vagy valami más történik? Kollegáival vitassák meg közösen, gondoljanak ki egy logikus választ. És ha kíváncsiak rá, mi bemutatjuk a „laboratóriumunkban”.

Attól kezdve, hogy hogyan lehet megvédeni egy karórát a kalapácsütésektől tejsodó segítségével, programunk bebizonyítja, hogy a minket övező valóságos világ sokkal izgalmasabb és csodálatosabb, mint bármilyen trükk, varázslat vagy illúzió!
Programunk üzenete: az agynak szüksége van a csapongásra és a játékra. Most szárnyalhat, szórakozhat, tanulhat.

Hogyan történik ez?
A csapatok a program során több kísérletet keresnek fel. Itt minden egyes állomáson újabb és újabb ötletes kísérlettel találkozhatnak. Ezek az állomások „a kísérleti laboratóriumaink”, azaz tesztelő helyszíneink, ahol találkoznak tudósainkkal és a meglepő tudománnyal. A kísérletek előzetes eredményét a csapatok közösen, „józan paraszti ésszel” meghatározzák, megvitatják. Ezután bemutatjuk a kísérletet és pontozzuk a csapat megoldását

Feladatállomások, témák:

Józan ész, igazodási kényszer, logika, tévhitek, memória, természetfeletti, jobb és bal, mozgásban, ne higgy a szemednek!, agytorna.

Program időigénye:  1 – 2 óra
Helyigénye:  kert
Aktivitás, terhelés: alacsony - közepes

  Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00