H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítésünk a vírus alatt is non-stop elérhető:

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Aktuális koronavírussal összefüggő tájékoztatás

A hatályos Kormányzati előírások szerint a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvar 2020.11.11-től üzemszünetet tart. Egyéni, üdülési céllal érkező vendéget nem fogadhatunk, de szállodánkban az üzleti céllal érkező vendégek tartózkodhatnak. A szálláshelyen az üzleti, gazdasági, továbbá oktatási tevékenység céljából érkező személyek tartózkodása megengedett. Lovas szolgáltatásaink ( lovaglás, kocsikázás) elérhetőek hétköznap és hétvégén is, melyre előzetes bejelentkezéssel tudnak foglalni! Az üzemszünet ideje alatt szállodánk 0-24 órában elérhető valamennyi elérhetőségünkön.

GLOBE SZÍNHÁZ

Több mint másfél évtizedes múltra visszatekintve a csapatépítő munkáink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a színházi játékok nagyon hatékonyan tudják fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást.

Időtartama: kb. 2-3 óra
Javasolt létszám: 30-100 főig

Több mint másfél évtizedes múltra visszatekintve a csapatépítő munkáink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a színházi játékok nagyon hatékonyan tudják fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást.

Ez volt a fő motivációs szempontunk, hogy megalkossuk a „London-Globe színház” című csapatépítő programunkat, melyet már sokszor nagy sikerrel alkalmaztunk önfejlesztő, marketing, problémamegoldó és még időgazdálkodási workshopokon is.

A program formája       
london globe 1A program során a résztvevők egy igazi színház életébe csöppennek, ahol  színművészek bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket.
A csapatok london globemodelleznek, majd eljátszanak egy megadott, általuk jól ismert, cégükre, tevékenységükre jellemző élethelyzetet. A feladat különlegessége abban rejlik, hogy mindezt  egy előre meghatározott helyzetbe illetve történelmi korba kell beilleszteni. Az adott szituáció megfelelő színházi megjelenését a csapatoknak a kapott kellékanyagok és eszközök (kartonok, ragasztó, különféle papírok, ollók, stb) felhasználásával kell megteremteniük.

A színházi előadások bemutatását követően a produkciókat különböző kategóriákban díjazzuk, így mindenki győztesként élheti át az eseményt.
A színházi csapatépítő játék segítségével új dlondon globe 3imenziók nyílnak meg a csapat fejlődésében. Biztosítja a résztvevők művészi képességeinek feltárását, miközben fejleszti a kreatív gondolkodás képességét és segít társaik jobb megismerésében.

A program időtartama:  2 - 3  óra
Javasolt résztvevői létszám: 30-100 főig

 Ajánlatkérés

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek


booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00