H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítésünk a vírus alatt is non-stop elérhető:

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Aktuális koronavírussal összefüggő tájékoztatás

2021.05.15. naptól ismét teljes körűen elérhető éttermünk. szállodánk és valamennyi szolgáltatásunk.

CSAPATÉPÍTŐ KVÍZ

Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését.

Időtartama: kb. 1 -1,5 óra
Javasolt  létszám: 15-60 főig

Koncepció

Aki valaha is látott a TV-ben kvíz-showt, az tudja, hogy a versenyzők egy gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. A résztvevők gyors reakcióidejének következménye valamiféle fény vagy hangjelzés, ami a győzelmét jelzi.

Kvíz program - csapatépítés
Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert kvíz gomb, amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez.


A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak.

A kvíz kérdések kívánság szerint alakíthatóak, így mindig a rendezvény jellegéhez, stílusához tudjuk igazítani.
Az egyik legsikeresebb kvízműsorunk a Retro kvíz, amely a 70-es 80-as és a 90-es éveket felölelő kérdéseket tartalmazó vetélkedő. Mennyire emlékszünk a 60-as évek slágereire? A 70-es divatjára, vagy a 80-as évek filmjeire? A program a megrendelő kívánsága szerinti korba repíti a résztvevőket és kiderül, milyen a játékosok memóriája.

Program menete
A résztvevőket 8-10 fős „asztaltársaságokra” azaz csapatokra osztjuk. Az egyes csapatok egymással mérik össze tudásukat. Az a csapat győz, amelyik a lehető legtöbb helyes választ adta.

Ami nagyon megdöbbentő eredményeket tud produkálni az az, hogy a megszerzett pontokat el is veszíthetik a csapatok. Nem ritka esemény, amikor az egy - másfél órás program végén a nyertes csapatnak száz kérdésből mindössze tizenöt pontot sikerült összegyűjtenie.

A kvíz program biztosítja az estére a jó hangulatot, a munkatársak kikapcsolódását és nem utolsó sorban a legokosabb, legtöbb pontot összegyűjtött csapatokra pedig nyeremény is vár!

Játék célja
A rendelkezésre álló időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltése, amely alkalmával csapatmunkára és gyors reakcióidőre is szükség van.

A kérdések nem nehezek és csak egy igen kicsi százalékuk irányul lexikális tudásra, tehát nem kell attól félni, hogy nem jut a csapat eszébe egy olyan történelmi dátum vagy író neve, amit illene tudni... Célunk a szórakoztatás és nem az, hogy a résztvevőket fogós kérdésekkel izzasszuk meg.

Az általunk szervezett, élményekkel teli vidám kvíz program garantálja, egy rendezvénye sikerét!

A program időtartalma: 1-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

 

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek


booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00