H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

ZENÉS CSAPATÉPÍTŐ KVÍZ

A zenei alapismereteket és az emberek alapvető képességeit (dúdolás, mutogatás, táncolás) felhasználó humoros és szórakoztatóan csapatfejlesztő játék. 

Időtartama:  
kb. 1- 1,5 óra  
Javasolt résztvevői létszám: 100 főig A zenés csapatépítést elsősorban a napi program zárásaként a vacsora utánra ajánljuk. A játék során a csoportok vidám hangulatban ismerhetik meg egymás és önmaguk rejtett képességeit. A csapatépítés mindamellett, hogy felejthetetlen élményt ad, összekovácsolja a résztvevőket és erősíti a csapaton belüli kommunikációt is.

Ebben a játékban nem számítanak a korosztálybeli különbségek a csapatokban, hisz a vegyesen összeállított feladatok közül van amelyikben számít az idősebb korosztály tapasztalat, viszont lesz olyan is amiben jól jön a fiatalabb korosztály segítsége. Az izgalmas, vicces és szórakoztató feladatok garantálják a jókedvet, a játékra szánt időt maximálisan kihasználjuk.

A zenés csapatépítés menete:
A játékot egy zenei alapismereteket felhasználó 3 körös kérdés sorozattal indítjuk, a külföldi és magyar zenei élet nagy neveivel. Itt fontos, hogy mindenki saját kútfőből, a csapatban egymás között megbeszélve, egyéb segítség nélkül válaszolják meg a kérdéseket. Ez a „bemelegítés” része a játéknak.

A program további részeiben a képességek felhasználása kerül előtérbe, melynek során a csapatok dúdolás és mutogatás utáni dalfelismerési feladatokat kapnak.

A program zárásaként egy táncos elemet is beépítettünk, minek során a csapat egy jellegzetes koreográfiájú zeneszámot kell bemutasson eredeti zenei kísérlettel.

Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00