H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

VOICE IDOL

Alakítsa át a konferencia résztvevőit egy színvonalas hangcső zenekarrá Lajosmizsén. Egyszerű, de annál hatásosabb zenei csapatmunka perceken belül.

Időtartama: kb. 1-2 óra

Javasolt létszám: 5-150 főig

Alakítsa át a konferencia résztvevőit egy színvonalas hangcső zenekarrá Lajosmizsén. Egyszerű, de annál hatásosabb zenei csapatmunka perceken belül. Ehhez nincs szükség másra, csak egy nagy csomag egyszerű műanyag zenei csőre, és a mi tapasztalt ’karmesterünkre’, aki meglepi, szórakoztatja, és egy rendhagyó zenekart állít össze a résztvevőkből. 7

A hangcsövek üreges, műanyag előre hangolt zenei csövek, amelyeket kézzel ütve kellemes, határozott lágy hangot adnak. A hangcsövek színei jelzik a megszólaltatott hang, a hangskálán elfoglalt helyét.  

Ezek az egyszerű megjelenésű eszközök másodpercek alatt kioszthatóak több tíz, több száz, vagy akár több ezer ember számára is, hogy egy rögtönzött zenekart hozzanak létre. Néhány perc alatt, a gyakorlott programvezető ’karmesterünk’, akár öt különböző hangzást összeillesztve, a rögtönzött zenekarral, egy komplett zenei előadással kápráztat el mindenkit.

A hangcsövekkel nagy hatású, alacsony zajszintű, rendkívüli megjelenésű vállalati csapataktivitás valósítható meg. Ez az előadás arra ösztönzi az egyes hangok csoportjait, hogy magukénak érezzék az új szerepüket és támogassák a körülöttük lévő embereket.
A hangcsövek mesterei egy ideális program a rendezvényen, mert azonnali hatással van a résztvevőkre, és minimális szinten zavarja meg a napirendet. Elősegíti a hangulat és az energiaszint megemelését, nem utolsó soron számos csapatmunkára ösztönző hatással is rendelkezik.   

A program teljes hossza 1-2 óra.

Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00