H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

SZINKRONIZÁLJ!

Ismert mozifilmek – mikrofonok – kivetített jelenetek – vicces szövegkönyvgyártás - csapatmunka.

Időtartama: 
csoportfüggő 
Javasolt résztvevői létszám: 3-150 főig
A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol  szinkronművészek, szövegkönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket.
A csapatok külön – külön megterveznek, majd felmondanak egy megadott, általuk jól ismert filmrészlet szereplőinek újragondolt és újraírt párbeszédeit és hangjátékait, amelyeket a Geréby Kúria konferencia termeit átrendezve valósítunk meg.

A feladat különlegessége abban rejlik, hogy mindezt  egy előzetesen irányított, akár a cég élethelyzetére jellemző információkkal, kötelező szavakkal egészítjük ki, ami a film történetétől eltérő, nem releváns tartalommal bír.

Az újra szinkronizált film adott hangzási és „Hollywood”-i hatását a csapatoknak saját beszédjükkel, hangjátékukkal kell megteremteniük. A program alatt a csapatok kézi mikrofonok segítségével dolgoznak, miközben a filmet kivetítjük.

A moderálandó filmrészletekben nincs eredeti beszédhang, tehát a játékosok a „némám” szereplő filmszínészek újragondolt és a csapatuk által megírt szövegét - beszédjét mondják újra fel. A szinkronizálandó filmanyagon csak a filmrészlet eredeti effekt és zenei hanganyaga hallható.

 Az előadások felvételeit követően a csapatnak lehetősége van a nyers hanganyagot szerkesztőnk segítségével összeállítani, a képanyaghoz megvágni, és további hangeffektekkel kiszínezni.

Programunkkal célunk, hogy minél több közös élményt éljen meg a csoport. Minél több közös történetet él meg a csoport, annál erősebb a közös céges kultúra kialakítása.

Ez a jól megválasztott csapatépítő élményprogramok végeredménye.

Ön kit szinkronizálna szívesen?
 
Minden csapat részére biztosítunk egy technikai kollégát felszereléssel, aki ötletekkel és technikai tudással segíti csoportját.
Megvalósítás:
Program sikeres kivitelezésénél figyelembe kell vennünk négy szempontot:
1/ Időfaktor: 2-3 órás programnál maximum 15-20 perces filmjelentet lehetséges egy csoportnak elkészíteni.
2/ Létszám: A szinkronizáló csapat létszámát a filmben szereplők számához igazítjuk, így mindenkinek lesz egy választott szereplő karaktere. A nemek arányát nem igazítjuk ehhez.
3/ Kötelező szavak: Minden csapat kap kötelező szavakat, amelyeket bele kell építenie a film szövegkönyvébe. Ezeket a szavakat célunk az Ön cégéhez igazítani. Kérjük, hogy küldjön számunkra legalább 20 db, cégére jellemző kifejezést.  
4/ Stúdió: Minden önállóan dolgozó csapat részére saját „studiót”, azaz termet rendezünk be. Ezért a kivitelezésnél fontos szempontunk, hogy a csapatok között ne legyen áthallás.
Nap fénypontja: Popcornos közös mozizás a Geréby Kúriában kialakított moziteremben!
A záró program keretében popcornos mozizással az újra szinkronizált filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján műsorvezetőnk díjkiosztóval zárja a vetítést, ahol különböző kategóriákban díjazzuk a stábokat. Célunk, hogy mindenki győztesként élhesse át az eseményt. A díjkiosztóra kihívott és megszavazott résztvevők átvehetik jutalmaikat, akár mint az igazi Golden Globe film díjkiosztón. (A legjobb hangszín, a legdrámaibb, a leghumorosabb, stb.)
A szinkronizációs csapatépítés biztosítja a résztvevők kreatív képességeinek feltárását, miközben fejleszti a csoportos gondolkodás képességét, segít társaik jobb megismerésében.


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00