H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

KÍSÉRLETEK VETÉLKEDŐJE

A módszer egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, ez alapján az egymás ellen vetélkedő csapatok megegyeznek a vélt kísérlet végeredményében, megteszik tippjeiket, majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük a hallgatóságot

Időtartama: kb. 1-2 óra
Javasolt  létszám: 5-100 főig

Most egy felejthetetlen, látványos, kissé extrém kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy minden csapat  asztalánál ülve kísérleteket saccolnak meg. 

A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a fizika látványosságából, amire biztosan nem is számítottak. A csapatok asztalánál szavazólapokat teszünk, amire a megsaccol bemutatók lehetőségét vezetik fel.

kiserletekvetelkedoje

Képtelen tudományhoz hasonlóan itt is kísérletekkel találkozik a csapat.  A különbség az, hogy a csapatok itt közösen, egy teremben ülve, kvízszerűen élik meg a programot. Aki már látta a natgeo tv-n az eszement tudományt, és ismeri a kvízvetélkedőket az már érzi a programunk valóságát.

A módszer egyszerű és lebilincselő: előbb elmondjuk, mit fogunk tenni, ez alapján az egymás ellen vetélkedő csapatok megegyeznek a vélt kísérlet végeredményében, megteszik tippjeiket, majd mi különféle látványos és meghökkentő kísérletekkel elámítjuk, megdöbbentjük a hallgatóságot, ezután mindenki számára érthető módon felfedjük a látottak mögött álló tudományos törvényszerűségeket.

A csapatok kísérleteket látnak és szavaznak meg.  

Játék célja : Egy - másfél óra időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltése, amely alkalmával csapatmunkára és jó ítélő képességre is szükség van.

Program időigénye:    1 – 2 óra
Helyigénye:    nagyterem
Aktivitás, terhelés:    alacsony - közepes

 Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00