H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

A LEGÓ híd, ami összeköt®

A csapatépítő tréningek lehetnek egyszerűek vagy összetettek. Számtalan eszköz felhasználásával kivitelezhetőek. Az egyik tökéletes eszköz erre a LEGO.

Javasolt  létszám: 4-6 fő /csapat

 legohíd

A csapatépítő tréningek lehetnek egyszerűek vagy összetettek.
Számtalan eszköz felhasználásával kivitelezhetőek. Az egyik tökéletes eszköz erre a LEGO.

A kreativitás kulcsfontosságú összetevője az innovációnak. A LEGO egy olyan kreatív játék, amely segítségével felidézzük a játékos tanulás határtalan érzését és nem utolsó sorban, nagyszerűen támogatja a munkahelyi csapat fejlesztését.

A LEGO híd, ami összeköt egy meglepően hatékony csapatépítő játék, amely a résztvevők problémamegoldó és kommunikációs képességeit teszteli és fejleszti. A program során nem az a lényeg, hogy egy szép mutatós híd épüljön, hanem solegohid 1kkal inkább a munkatársak közötti kapcsolatokra, kommunikációra összpontosít, hogy felismerjék a kihívásokat és valódi eredményt érjenek el.

Az a csapat, amelyik együtt játszik az együtt is marad!

Mi lenne jobb gyakorlati tapasztalaton alapuló tanulási eszközök, mint a LEGO?

Az elnyűhetetlen színes műanyag kockák minden játékboltban megtalálhatóak az egész világon. Több éves
tapasztalatunk alapján, a LEGO építőelemek csapatépítő tevékenységeken való alkalmazásával kapcsolatban kijelenthetjük, hogy kivétel nélkül csak pozitív tapasztalatokról számolhatunk be. A résztvevők minden esetben nagy lelkesedéssel vetették bele magukat a különféle darabok által közvetített kihívásokba. Sokakat közülük azonnal visszarepített a gyerekkoruk játékos világába, ahol a kísérletezésé és a koncentrációé volt a döntő szerep.
Építsen munkatársaival egy LEGO hidat, hogy a kommunikáció javuljon és megfelelően működjön.

Program formájalegohid 2
A résztvevők feladata, hogy hídépítő csoportokat alkotva csapatonként, egymástól elkülönítve megalkossanak egy-egy, a szigorú kritériumoknak megfelelő hídpillért. Az építés során a csapatok valódi kihívásokkal találják szemben magukat, és ami a legfontosabb, rájönnek arra, hogy csak közösen juthatnak el megfelelő a célig.

A csapatok közötti kommunikáció csak meghatározott létszámú résztvevővel, meghatározott helyen és időben lehetséges. A program végén az elkészített hídelemeket a csapatok összeillesztik. Megkezdődhet a hídszerkezet statikai terhelése. Itt kiderül, hogy a megépített híd megfelelően lett e megépítve és kibírja e a tokozott mechanikai terhelést. A LEGO híd, ami összeköt című programunk segítségével, a résztvevők javítják a problémamegoldó képességüket, megtanulják a hatékony kommunikáció, a stratégiai tervezést és az sikeres együttműködés alkalmazását, amelyek együttes segítségével egy erős csapattá kovácsolódnak.

A program végén minden csapat, minden résztvevő nyertesként éli meg a feladatot. Ez a programunk az egy csapat egy cél elvet hangsúlyozza!

Programunkban érintet készségek: együttműködés, csoportos kommunikáció, csapatban való együttműködés, kreativitás, ügyesség

Egy csapat ajánlott létszáma:  4-6 fő.
A program időtartama: kb 1,5 -2 óra

 Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00