H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

TÁNC A FÖLD KÖRÜL

Mozogj! Játssz! Tarts ki! Mert az örömtánc elmaradhatatlan! Kevés olyan dolog van a világon, amelyek úgy emelik ki az emberek összejöveteleinek a szépségét, mint a táncművészet.

 Időtartama: 1,5-2,5 óra
Javasolt  létszám: 15-100 főig

Mozogj! Játssz! Tarts ki! Mert az örömtánc elmaradhatatlan!

Kevés olyan dolog van a világon, amelyek úgy emelik ki az emberek összejöveteleinek a szépségét, mint a táncművészet.

Helyigénye:

tanc 1A helyszín több beltéri, akár kültéri területének igénybevételével, mind például kistermek, folyosók, akár kert, udvar, stb. használatával. A Tánc a Föld körül egy ritmus alapú csapatépítő rendezvény, ami felülmúlja minden eddigi tánc-kulturális élményét. Egyesíti a Brazil szamba, a Görög szirtaki, a Német tiroli, a Magyar néptánc és még sok más nemzet tánc-kulturális hagyományait és így egy kulturális kozmopolita koktél hatásaként éri a résztvevőket. A válogatott zenék ugyanúgy mint a tánc maga, átadják az érzést amely energizálja és inspirálja a táncosokat. A résztvevők csapatokra bontva kapnak ízelítőt a különféle táncstílusokból, amelyeket egy szakértő vezető segítségével a program csúcspontján összeillesztve egy monumentális táncelőadás előadóivá válnak.

A program célja
A kollégák számára közös élményszerzés biztosítása, ahol mindenki próbára teheti, mennyire logikus a gondolkodásmódja, elég jól kommunikál-e társaival és képes-e valódi csapatmunkát végezni. A résztvevőket folyamatosan kihívások elé állítjuk, így jobban megismerhetik egymás tulajdonságait. A játékosok a feladatok során közös erőfeszítéseket tesznek a váratlan és izgalmas helyzetek megoldására, valamint a program során újra átélhetik az önfeledt szórakozás élményét.

Koncepció
Táncos, csapatmunkára ösztönző program. Az utazás során a játékosok az egyes nemzetek képviselőivel találkoznak. A programon résztvevő vendégek, így részesei lesznek az adott ország kultúrájának.tanc 2

Program menete Koreográfus programvezetőnk csapatokra osztja a megjelenteket és felkéri az ily módon frissen alakult csoportokat, hogy látogassanak el a Föld kiemelt nemzeteihez, és gyűjtsék össze a szükséges kulturális információkat. A csapatok minden nemzet képviselőjénél meghatározott időt tölthetnek, és ez alatt az idő alatt egy-egy játékfeladatot kell megoldaniuk, majd csak ezután tudják elsajátítani, a későbbiekben még hasznos tánctudást, amely az adott országra jellemző. Az esemény csúcspontja, amikor az összegyűjtött információk alapján, egy táncelőadás keretén belül kell bemutatni a megszerzett információkat. A nagy finálén mindenki közösen eltáncolja a megtanult koreográfiákat.

Ajánlott nemzetek, világok táncai: Amerikai Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Spanyolország, Görögország, Olaszország, Németország, Magyarország

Zárás, avagy az ÖRÖMTÁNC: A program zárása a közös örömtánc, ahol a megismert világok táncai, a megszerzett tudásanyag rávilágítja az egész csoportot arra, hogy a csoport fogalma többé nem a küzdelmet jelenti majd, hanem egy hatalmas együtt működő közösséget.

Minőség garanciája: A hitelesség és program értékeinek kialakításához Paár Tibor művészeti koreográfust kértük fel, aki számos színházi és nemzeti táncművészeti felkérés során lett ismert. A program készségfejlesztési pontjait a Coach Game® csapatépítő munkatársai állították össze.

PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5 – 2,5 óra

Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

 Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00