H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

TŐZSDEBAJNOK

Programunk üzenete: Valaki létrehozza a problémákat, valaki megoldja, és most Te nyerhetsz vele! A tőzsdebajnok kreatív élménnyel fűszerezett program, amely a gazdasági logikai játékot ötvözi a szabadidő aktivitással, mozgással.

 Időtartama: 2-2,5 óra
Javasolt  létszám: 5-100 főig

 Spekulációs stratégiák – Csúcsvadászat – Outdoor csapatjáték és kihívások – Humor

Almási Miklós, az MTA tagja, Gazdaságelméleti író szerint „A válság – figyelmeztetés volt.” „mert túl sok pénz üldözte a túl kevés befektetési lehetőséget”.

Programunk üzenete: Valaki létre hozza a problémákat, valaki megoldja, és most Te nyerhetsz vele!

A tőzsdebajnok kreatív élménnyel fűszerezett program

tozsdebajnok 1

, amely a gazdasági logikai játékot ötvözi a szabadidő aktivitással, mozgással. Bár mindenki kisebb csoportokra osztva kezdi a munkát, a kihívás végén az egész csoport egy nagy egységet alkot meg. Programunk egy aktív tőzsdemodellt élnek át,– mindezt szórakoztató stílusban, sok sztorival, példával fűszerezve.

Egyik legújabb csapatépítő játékelméletünk, ahol már sosincs két azonos végkimenetele a programnak, mivel a csapattól függ az, hogy hogyan tud megoldani egy egymillió dolláros feladatot ezer dollárból.

Több mint tizenhat éves csapatépítő múltunkra visszatekintve a csapatépítő munkáink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a rivalizáló csapatépítő feladatok játékos formája nagyon hatékonyan tudják fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást. Ez volt az egyik fő motivációs szempontunk, hogy megalkossuk a „Tőzsdebajnok” című csapatépítő programunkat, melynek élményszerkezetét nagy sikerrel alkalmazhatjuk önfejlesztő, marketing, problémamegoldó, emberismereti és még időgazdálkodási csapatépítéseken is.

tozsdebajnok 2

A program formája      
A program kezdetén a résztvevők egy Tőzsdeguru világába csöppennek, ahol egy túlélési szituációt kell nyomás alatt megoldani. Cél, a pénzvilágot a reálgazdaság tényezőivel befolyásolni.

Hogyan történik ez?
A csapatok a program során több esetben részvényeket vehetnek – adhatnak el, amelyek értéke mindig változik a részvény kibocsájtójának aktuális dinamikájától, illetve a tőzsdén való szereplésétől. Mitől változik a részvény, mi a kibocsátó dinamikája?

A programban a csapatok felkeresnek különböző „részvénycégeket”, azaz feladatállomásokat, ahol küldetésként feladatot látnak el. Az ott elvégzett játékuktól, munkájuktól függ a részvények időszakos eredménye, így az adott csapat játékeredménye változtatja, „kibocsátó reálcég” részvényindexét.
A csapatok küldetésként mindegyik „részvénycéget”, azaz feladatállomást felkeresi, ott a játékmegbízását elvégzi. Így a csapatok folyamatos munkája, játékeredménye változtatja, alakítja a tőzsdeértéket.  

Nagy kockázat – nagy hozam? Kipróbálod?

A program különlegessége abban rejlik, hogy minden egyes állomásküldetést megelőzően a csapatok  egy előre meghatározott „ügyleti Marketen”, azaz Brókerközpontunkban találkoznak, megítélhetik az árfolyam változását, eladhatnak – vehetnek részvényt, (akár befektetési alapot) miszerint tudják, megítélik, hogy kik, melyik kollegáik milyen részvénycégeknél fognak küldetést aktuálisan teljesíteni. Tehát, ha például ügyes csapatnak tartjuk az egyik csoportunkat, akkor érdemes venni olyan részvényt, ahol ők ügyességi feladattal lesznek megbízva. De lehet manipuláció is a háttérben….

Feladatállomások:tozsdebajnok 3
A játékállomások egy-egy értékpapír piacát, gazdaságát képviselik. Hadipari részvények feladatánál harcászati feladatot kell teljesíteni, sportrészvények növelésénél bajnokságokat kell a csapatoknak megnyerni, az olaj részvényeknél olajcsöveket kell kezelni, valamint az építőipari részvényeknél jól kell tudni irányítani a innovációs fejlesztést.

A legtöbb csapatépítő program a csapat-csapat elleni versengésre összpontosít, ami valóban nagyszerű és szórakoztató a rendezvényeken. Ebben a programban hamar kiderül, hogy a csoport versenyezni akar egymás ellen, vagy közösen összefognak, hogy a célt, az Egy MILLIÓ DOLLÁRT megszerezzék.

Program időigénye:  2 – 2,5 óra
Helyigénye:    kert, akár beltéri termek
Aktivitás, terhelés:    közepes

 Ajánlatkérés

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek


booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00