H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

ÉLETED FILMJE

A filmes csapatépítő programok játékos formája nagyon hatékonyan tudja fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást.

Időtartama: kb. 4-9 óra
Javasolt  létszám: 2-100 főig

Több mint egy évtizedes múltra visszatekintve a csapatépítő munkáink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a filmes csapatépítő programok játékos formája nagyon hatékonyan tudják fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást. Ez volt a fő motivációs szempontunk, hogy megalkossuk a „Életed filmje” című csapatépítő programunkat, melynek szerkezetét már sokszor nagy sikerrel alkalmaztunk önfejlesztő, marketing, problémamegoldó és még időgazdálkodási workshopokon is.

A program formája       
A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol  színművészek, filmvágók, rendező, sminkes és forgatókönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják tehetségüket és rátermettségüket. A csapatok modelleznek, majd eljátszanak egy megadott, általuk jól ismert, cégükre, tevékenységükre jellemző élethelyzetet. A feladat különlegessége abban rejlik, hogy mindezt  egy előre meghatározott helyzetbe illetve történelmi korba kell beilleszteni.
Az adott szituáció megfelelő „Hollywoodi” megjelenését a csapatoknak a kapott kellékanyagok, eszközök (kamerák, lámpák, jelmezek, stb.), technikai felszerelés és segédeszközök (kartonok, ragasztó, különféle papírok, ollók, stb.) felhasználásával kell megteremteniük. A program alatt a csapatok kézi kamerák segítségével dolgoznak.

Az előadások leforgatását követően a csapatnak lehetősége van a nyers filmanyagot szerkesztőnk segítségével összeállítani, megvágni, és hanganyaggal kiszínezni.

Javasolt korszakok:
20’ évek Amerikája, Inkvizíció korában, Világháború, Reneszánsz, Retro, Western (Vadnyugat), Jövő évezred, Kalózok

A program különlegességét az erősíti meg, hogy a filmek kialakításához kötelező címeket adunk, illetve előzetesen egyeztetett szavakkal kell feltölteni a szövegkönyvet.

Minden csapat részére biztosítunk egy fő programsegítőt, aki ötletekkel és technikai tudással segíti csoportját.

Est fénypontja: Popcornos közös mozizás!

A záró program keretében popcornos mozizással a filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján műsorvezetőnk díjkiosztóval zárja a vetítést, ahol különböző kategóriákban díjazzuk a stábokat. Célunk, hogy mindenki győztesként élhesse át az eseményt. A díjkiosztóra érdemes különböző kategóriájú „filmes” kollégákat a filmvetítés után a csoport csendes szavazással határozza meg.


A díjkiosztóra kihívott és megszavazott résztvevők átvehetik jutalmaikat, akár mint az igazi Golden Globe film díjkiosztón. (A legjobb színész, legdrámaibb, leghumorosabb, legjobb kamerás, stb.) A filmforgatásos csapatépítő játék segítségével új dimenziók nyílnak meg a csapat fejlődésében. Biztosítja a résztvevők művészi képességeinek feltárását, miközben fejleszti a kreatív gondolkodás képességét és segít társaik jobb megismerésében.

PROGRAM IDŐTARTAMA: 4-9 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-100 főig

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00