H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

HELYSZÍNELŐK

A Helyszínelők program szerkezeti felépítéséből adódóan engedi kiszakadni bennünket a hétköznapok szürkeségéből, inspiráló hatása révén a résztvevők későbbi hatékony munkavégzését motiválja.

Időtartama: kb. 2-3 óra
Javasolt  létszám: 2-100 főig

A csapatépítés kezdetét egy sikoly és néhány lövés szakítja félbe. A tett helyszínén csak az áldozatot találják vérbe fagyva… Az épületet lezárták, senki sem távozhat. A helyszínelők rögzítik a nyomokat. A gyilkos még közöttünk lehet, de vajon ki az?  A szálloda egyik alkalmazottja, vagy talán valaki más? A rejtély megoldásra vár!

Koncepció
A csapatépítő program felépítésekor gondoskodtunk arról, hogy vicces és szórakoztató tartalommal töltsük fel, másrészt a többi tréningprogramhoz hasonlóan minden lehetséges pozitív hatása megmutatkozzon. A résztvevők között nő a kooperációs készség, képesek lesznek egy cél érdekében, csapatként dolgozni. A Helyszínelők program szerkezeti felépítéséből adódóan engedi kiszakadni őket a hétköznapok szürkeségéből, inspiráló hatással lévén a résztvevők későbbi hatékony munkavégzésére.

Program menete
A tetthelyre érkező bűnügyi nyomozó, a résztvevőkből nyomozócsoportokat alkot, akik különböző helyszíneket látogatva derítik fel a bűncselekmény apró részleteit, feltárják a láthatatlan nyomokat, elemzik a bizonyítékokat és végül meghatározzák a tett elkövetéséért felelős személyt!
Minden állomáson egy-egy ismeretlen személlyel (jelmezes játékvezetővel) találkozhatunk. Ők ismertetik az állomás feladatát.

Helyszín állomások
1. helyszín – Ujjlenyomat azonosítás
Az áldozat nemrég még a bárban iszogatott egyik barátjával. A csapat feladata, hogy az üvegeken található ujjlenyomatokat összehasonlítva az adatbázisban lévőkkel, megállapítsák a keresett személy kilétét.

2. helyszín – Biztonsági kamera
Biztonsági őr kuckójában a résztvevők megnézhetik a biztonsági kamerák felvételeit. A felvételek alapján kell visszaemlékezni a látottakra, valamint időrendi sorrendbe helyezni az eseményeket.
A feladat során igénybe vett készségek: jó kommunikáció, együttműködés, kapcsolati kontaktus, ügyesség.

3. helyszín - DNS minta mentés
Egyik laboros kolléga arra ért vissza a laborba, hogy tűz ütött ki. Mivel az ajtó kódzáras a kinyitásban és a bizonyítékok lángokból való kimentésében is segédkeznie kell a csapatnak.
A feladat során igénybe vett készségek: együttműködés, kapcsolati kontaktus, irányítás, ügyesség, humorérzék, logika.

4. helyszín - Rejtélyes üzenet
Az áldozat szerette a rejtélyes dolgokat. Ezen a helyszínen egy olyan rejtett üzenetet kell megkeresni, ami szabad szemmel nem látható, megoldó kulcs nélkül nem olvasható.

5. helyszín - Fantomkép
A rendőrségi fantomkép rajzoló segítségével, a résztvevők tesztelhetik saját megfigyelőképességüket, ami a végső megoldásban is segítségükre lehet. A feladat során igénybe vett készségek: jó kommunikáció, együttműködés, kapcsolati kontaktus, irányítás.

6. helyszín - Helyszín rekonstrukció
A nyomozó segítségével egy eseményhelyszín leírását, illetve rekonstrukcióját kell elvégezni. A feladat során igénybe vett készségek: jó kommunikáció, együttműködés, bizalom, kapcsolati kontaktus, irányítás, ügyesség, felelősségtudat.

7. helyszín - Ballisztika
Megtalálták a gyilkos fegyvert. Tudjuk, hogy az áldozat testébe milyen mélyen hatolt a lövedék. Egy hasonló fegyver és egy gondosan elkészített ballisztikai zselé segítségével megállapítható milyen távolságról sütötték el a gyilkos eszközt. A feladat során igénybe vett készségek: együttműködés, figyelem, ügyesség, felelősség tudat.

A program zárása
A csapatok az összegyűjtött információkkal visszaérkezve közösen fejtik meg a rejtélyt, amely során fény derül a gyilkosság indítékára, és legfőképpen a gyilkos személyére.
A program vidám hangulattal zárul.

A programleírásban szereplő helyszínek tájékoztató jellegűek. Igény szerint cserélhetőek, illetve a program további helyszínekkel bővíthető.

A program időtartama: kb 2 -3 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

  

 

Amennyiben a program felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott ajánlatot az Ön létszámához igazítva!

Csapatépítés árajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00