H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

COTTON CLUB avagy a Gengszterek klubja

Aktív gengsztervilág, fakultatív játéksarkokkal az amerikai húszas évek gengsztereinek világában. A játékok célja, hogy a résztvevők minél több (játék)dollárt gyűjtsenek össze.

Időtartama: kb. 2 óra
Javasolt  létszám: 2-100 főig

1920. január elsejétől lépett életbe az Amerikai Egyesült Államok alkotmányának 18. számú módosítása, amely az USA egész területén megtiltotta mindenféle szeszes ital előállítását, árusítását és szállítását. Gengszterbandák rendezték be titkos italgyáraikat és üzemeltettek titkos italméréseket, úgynevezett „suttogókat”, ahol mindenki annyit és olyan alkoholt ihatott, amennyit és amilyet kedve tartotta. A Gengszterek klubja című játék összeállításunk, ebbe a világba repíti vissza a résztvevőket.

cotton 2Koncepció
Aktív gengsztervilág, fakultatív játéksarkokkal az amerikai húszas évek gengsztereinek világában. A játékok célja, hogy a résztvevők minél több (játék)dollárt gyűjtsenek össze. A vendégek a program kezdetével a 20-as évek amerikai maffiózók világába csöppennek, ahol megmutathatják tehetségüket, és rátermettségüket az alvilági játékok birodalmában. A Don gengsztereinél fogadhatnak, nyerhetnek és veszthetnek, a kapott tőkét akár meg is többszörözhetik.

Program menete
A napot Don Geatano, a helyi „keresztapa” nyitja meg, aki szívélyesen köszönti a résztvevőket és a nyugati alvilág fejét Don M-et (cég egyik vezetője vagy az ügyvezető igazgatója, akit előzőleg gengszterjelmezbe öltöztetünk). Don M, csak  néhány mondattal üdvözli a megjelent családok tagjait. 


A humoros színészi jelenet magvalósításában nagy szerepet vállal a helyi keresztapa Don Geatano. A köszöntő után azok a vendégek, akik az este folyamán játszani szeretnének, a pénztárhoz fáradnak, ahol megkapják „jutalékukat”, a kezdő tőkét a jácotton 3tékokhoz, majd megkezdődik a játék. A program során a résztvevőknek módjukban áll szabadon gazdálkodni a játékdollárjaikkal. A fogadásokon próbára tehetik a szerencséjüket, vagy a választott játékokon veszíthetik el, illetve sokszorozhatják meg vagyonukat.   
A résztvevőknek a játékok során minden ügyességére szükségük lesz, hogy a kezdő tőkét megsokszorozva, minél több játékdollárt gyűjtsenek össze. A végső számolásnál, akinek a legtöbb pénzt sikerül összegyűjtenie, az nyeri el a Don Geatano teljes bizalmát és vele együtt a Geatano család teljes alvilági üzleti részesedését.
A játékállomásokról visszatérve Bingó szelvényt vásárolhatnak, mely segítségével a szerencséjüket is próbára tehetik. A vásárolt szelvény mennyisége növeli a nyerés esélyeit. A Bingón újabb dollárokat nyerhetnek a csapatok, amelyekkel akár megfordíthatják a végeredményt.


Jcotton 4átékprogramok
A játékos program célja a résztvevők erős összekovácsolása és az élményszerzés. A játékok során mindenki próbára teheti az improvizációs és logikai képességét, valamint szurkolhat nézőként a játékos kedvűeknek. A résztvevők a feladatok során közösen élik át a vidám helyzeteket.
Itt a piros, hol a piros? Egy nagyon egyszerű de annál hatásosabb kártyatrükk, amelyet már szinte mindenki ismer.

cotton 5Szeszcsempész
Ennél a játéknál bekötött szemmel kell a pohárban található italt felismerni. A befizetett dollár után kapunk gengszter nevű koktélt, ahol az összetevőket kell felismerni. A sikeres felismeréssel duplázhatjuk meg vagyonunkat.

Kártyarulett
Egyedi szabályok szerint játszandó táblajáték, amelyet nem számokkal, hanem a régi magyarkártya figurákkal kell játszani.

cotton 6Gengszterkocka
Faragott korsóból, vagy bőrből készített kockavetőben megkevert kockák dobása, hagyományos kockajáték szabályok szerint.

Ördöglakat asztal
Különféle fa és fém logikai játékok, ördöglakatok, kisebb-nagyobb fejtörést okozó, megoldásukhoz ügyességet igénylő szerkezetek.

cotton 7Utcai 21
Zegzugos sarokban, a bűn árnyékában sörösládákon és újságpapírba csomagolt terepen 21-es kártyajáték az utolsó dollárokig.

Zárás: A Gengszter Bingo

Szerencsejáték, amelyen az újra összegyűlt résztvevők közösen vesznek részt. A taktikai elemek kombinálása során az icotton 8zgalom a tetőpontjára hág…! A játék kötetlen, vidám hangulatot teremt, amelynek alapja az ismert játékszelvényes Bingó, ahol a szelvényeken szereplő számokat véletlenszerűen húzzák ki a vendégek. Így játékosok aktív szereplői és alakítói a sorsolásnak. A program végén a leggazdagabb játékos nyeri el a Don’ címet.

A program időtartama: kb. 2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-100 főig

 Ajánlatkérés


booked.net

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00