H-6050 Lajosmizse, Alsólajos tanya 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Céges ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre szabott ajánlatot küldünk.

Értékesítésünk a vírus alatt is non-stop elérhető:

Értékesítés: +36 30 538 6160

Ajánlatkérés

Azonnali kérdése lenne? Értékesítésünk a vírus alatt is hívható:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Aktuális koronavírussal összefüggő tájékoztatás

2021.05.15. naptól ismét teljes körűen elérhető éttermünk. szállodánk és valamennyi szolgáltatásunk.

A TECHNIKA ÖRDÖGEI

A „technika ördögei” nevű csapatépítő program az aktív pihenés csúcsa ! Igazi kuriózum a  technikai sportok szerelmeseinek, mely során élménydús feladatok várják a résztvevő csapatokat az egyes állomásokon. 

Időtartama: max. 6 óra
Javasolt létszám: 2-100 főig

technikai belso 1

A Program üzenete: A „technika ördögei” nevű csapatépítő program az aktív pihenés csúcsa ! Igazi kuriózum a  technikai sportok szerelmeseinek, mely során élménydús feladatok várják a résztvevő csapatokat az egyes állomásokon.

Koncepció: Játékos élményprogram kisebb-nagyobb csapatok részére ahol a a résztvevők kisebb csapatokat alkotva teljesítik .  A résztvevők létszámától, igényeiktől függően több állomást alakítunk ki. A csapattagok kapcsolatát, egymásra utaltságát kívánjuk előtérbe helyezni az állomások kialakításánál. Játékaink sokkal inkább a csapatban gondolkodást, együttműködést fejlesztik, mint a versengést. Az állomásokon elért eredmények összesítése alapján történik az értékelés.

A program részletei
A csapatépítő technikai program többféle játékelemből kombinálható.

Választható játékelemek:

technikai quadQUAD:  A négykerekű motor szabadidős sport és egyben szórakozás is.Túrák, ügyességi próbák, laza poroszkálások a bójákkal kijelölt útvonalon. Arra alkalmas terepen (súlykorláton belül) ketten is utazhatnak egy quadon. A  járművek, gázadásra indulnak, nem kell sebességet váltani, nem fulladnak le. Feladat: útvonal teljesítése, akadálypálya végrehajtása, „áru” szállítása stb.

technikai belso 2FÉMVADLÖVÉSZET: Remek közösségi élményt nyújt a "vadászat", a célbalövés pontosságot és biztos kezeket kíván. A találatkor hátra bukó célok a lőállásból vissza állíthatóak.Feladat: találatok gyűjtése, célba lövés

 

 TRÜKKÖS BRINGÁK: Ftechnikai belso 3üvön, aszfalton egyaránt használhatók a trükkös érdekességek. Egy-két-három és négykerekű változatban 20 féle bringával tudunk szolgálni. Kétszemélyes bringáink az utasok együttműködését igénylik.Olyan tandem bringa amin egymásnak háttal vagy szembe ülnek csak nálunk található ( bizalom bringa ).Az egyszemélyesek láttán is gondolkodóba lehet esni. Feladat: útvonal teljesítése, akadálypálya végrehajtása, „áru” szállítása stb.

technikai belso 4GIGABIKE: A bringa csak kettőnek fogad szót. A két személy egymás mellett ülvea pedálokat eltérően tekerve tud kanyarodni.Egyenesen haladni nem is olyan egyszerű! A közös munka elengedhetetlen. Feladat: útvonal teljesítése, akadálypálya végrehajtása, „áru” szállítása stb.

BOMBASTIC (kétszemélyes): Elől ül a tüzér aki céloz és lő. Hátul ül aki botkormánnyal irányítja,vezeti a gumikerekű tankot.Az ágyú akkor lép működésbe, technikai belso 5ha a töltényűrbe belehelyezzük a szivacslabdát és a markolaton lévő nyomógombot megnyomjuk. Manőverezés közben is lőhetünk, akár sorozatot is. A területre kihelyezett ötletes tárgyakra vagy egyéb labdazsákkal ellátott kitalációkra lőhetünk. Cél távolság 2m -től 5m-ig. Kérésre feliratozott, hazavihető labdákat biztosítunk. Feladat:találatok gyűjtése, útvonal teljesítése, akadálypálya végrehajtása, „áru” szállítása stb.

 

Airwheel (Segway):  segway smalla jövő elektromos járműve: több mint egy hordozható nulla-emissziós környezetbarát jármű: mi magunk vagyunk. Bárki tudja használni, nem szükséges egyensúlyozni vele, csupán picit előre kell dőlni és megy, ha visszaállunk függőlegesbe, fékez, megáll, és akár el tudunk indulni hátrafelé. A kar enyhe jobbra-balra húzásával lehet kanyarodni, vagy akár talpon megfordulni.

PROGRAM IDŐTARTAMA: csoportlétszám függő max. 6 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-100 főig

 

  Ajánlatkérés

Szeretne értesülni cégek részére összeállított promócióinkról? Iratkozzon fel! Részletek


booked.net

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00