Vendégvélemények

A vendégvisszajelzések fontosak számunkra, minden rendezvényt külön megkérünk teljesítményünk értékelésére. Ezekből az értékelésekből olvashatnak itt:

 

 

2016-02-20

Fantasztikus a környezet és a személyzet udvarias, kedves!

article separator

2016-02-03

Önzetlen segítőkészség a személyzet részéről.
article separator

2016-01-21

Kedvesség és a megoldásokra való törekvés a szolgáltató részéről.Azonnali visszajelzések, tisztaság...
article separator2015-11-10

A személyzet nagyon kedves, segítőkész volt. Minden kérésünkre rugalmasan reagáltak.

article separator

 2015-09-30

Múlt heti 1 napos tréningen a munkatársaink jól érzeték magukat, a szálloda szolgáltatásaival, a kiszolgálással és a minőséggel is maradéktalanul elégedettek voltak. Köszönjük szépen a munkájukat!

article separator 2015-08-17

A Hotelben eltöltött 2 nap kifogástalan színvonalon telt. Minden az egyeztetett terv szerint történt. A csapatépítő programok szervezésével, lebonyolításával, csapatunkhoz menetközbeni igazításával nagyon meg voltunk elégedve. Mindehez hozzájárult a személyzet maximális figyelme, kedvessége, a pincérek humora.

article separator

2015-07-13

Gyönyörű a környezet! Finom ételek, kedves kiszolgálás - vicces felszolgáló - :) és a csapatépítő feladatok is jók voltak. Köszönjük!

article separator

2015-06-06 
Nagyon élvezte minden munkatársunk, hogy ekkora figyelmet kapott és hogy minden kívánságuk teljesítve volt.

article separator
2015-04-29

Nagyon jól éreztük magunkat, a szobák tiszták voltak, a személyzet segítőkész, humoros :). A környezet valami gyönyörű. Az étel mennyisége és minősége is kifogástalan volt.
article separator

2015-03-21

Nagyon elégedett voltunk, a kapcsolattartással, a rugalmassággal, a különböző lehetőségekkel amik a helyszínen elérhetőek voltak, valamint a kifogástalan ételekkel.

article separator
2015-02-25

Gyönyörű a környezet!

article separator
2015-01-25 
A személyzet rugalmas hozzáállása, segítőkészsége köszönetet érdemel!

article separator
2014-12-10 
Kihelyezett szakmai csapatmegbeszéléseinket rendre a Geréby Kúriában tartjuk, évente kétszeri alkalommal. Visszatérő vendégek vagyunk, mert mind a kiszolgálással, mind a Kúria adta szolgáltatásokkal meg vagyunk elégedve.'

article separator2014-11-05

Minden évben több alkalommal tartunk a Geréby Kúriában rendezvényt, és eddig minden alkalommal remek vendéglátásban, és vendég szeretetben volt részünk. Az ételek a helyszín,rendezvény termek és felszolgálás, mind nagyon jó! Elégedetten távozunk -mi szervezők és partnereink is- az egyes rendezvényeink után.

article separator
2014-10-25

Segítőkész, kedves személyzet. remek helyszín és kiváló ételek.

article separator
2014-09-12

Összességében és részleteiben is nagyon elégedettek vagyunk a Geréby Kúria nyújtotta szolgáltatásokkal. A személyzet leste minden kívánságunkat, az ellátás kifogástalan volt, az ételek remekek. Az étterem vacsorára való feldíszítése külön említést érdemel. A kiválasztás során fontos szempont volt (de mivel az utolsó rovatban nem lehet több választ megjelölni, itt említeném meg), hogy a környező országokból is jól megközelíthető legyen a helyszín, ami maximálisan teljesült is. Köszönjük a remek kiszolgálást, reméljük, hogy jövőre is találkozunk!