Ló asszisztált képességfejlesztő tréningek

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

szomoru fonok

„Bölcs embernek ló való, mert lóvá tesz az ember, s emberré a ló!” (Jókai Mór)

Mi az oka annak, hogy még a legsikeresebb vezető számára is van téma, amelyről nem szívesen beszél? A tapasztalat az, hogy sok esetben maga a vezető sincs tisztában magával a probléma gyökerével, hiszen ő is emberből van. A lótól olyan azonnali és őszinte visszajelzést kap, amelyre munkahelyi környezetben nem számíthat. Európában elsősorban nyugaton ismert, nálunk még  újdonságnak számító lovas coaching, a ló és ember kapcsolatával, gyakorlati példákon keresztül mutat rá gyengeségeinkre, fejlődési lehetőségeinkre, melyet aztán az üzleti életben is kamatoztatni tudunk.
 

lovas coaching 1


A megoldáshoz ismernünk kell a valódi problémát, ehhez pedig igaz visszajelzésekre van szükségünk! Állatasszisztált programjainkban a tréningrésztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy reális képet lássanak magukról és csapatuk működéséről.

Lovaink ösztönénjükkel reflektálnak az emberi viselkedésre, így reakcióikat olvasván érdemben bővíthetjük önismeretünket. Tréningjeink és fejlesztői folyamataink legfőbb küldetése, hogy olyan légkört teremtsünk a négylábúak segítségével, amelyben mi, emberek is képesek leszünk a „jelenre” koncentrálni, ugyanis valódi megélések, élmények és felismerések itt születnek. Küldetésünknek tekintjük, hogy minden esetben igazodjunk az adott cég kultúrájához, illetve a munkatársak igényeihez és szükségleteihez.

Amire azonban minden esetben számíthatunk:

 - őszinte és érdemi visszajelzések az állatoktól – ezek kezelése és értelmezése a trénerektől

- élmény alapú tanulás, maradandó tapasztalások

- jó hangulat, kedvesség és szeretetenergia

- Jelentős idő a tanulási zónában

- Képzett négy- és kétlábú trénerek

- Igény szerint komplex szervezetfejlesztési tevékenység

Programjaink:

  • Vezető fejlesztés
  • Önismereti spektrum bővítése
  • Együttműködés fejlesztés/csapatépítés
  • Kommunikációfejlesztés
  • Motivációnövelés
  • Változás management
  • Stressz kezelés

 

.

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(lovas coaching, lovas tréning, lovas vezetői tréning, ló asszisztált tréning, ló mediálta COACHING)