Kutyás csapatépítő tréningek

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

kutyas trening belso 1

Mitől élményen túli a kutyás tréning?
Mert belülről megtapasztalhatom, hogy miként tudok, a lehető leghatékonyabban kapcsolatot teremteni egy másik élőlénnyel, egy olyan élőlénnyel, aki csakis az energiámra reagál, a nagyon pozitív motivációra, és elvárja, hogy felelős falkavezérévé váljak, vagy váljunk csapatban. Ehhez tudatos stratégiát kell alkotnunk, és átélni személyesen, hogy a kutya előtt nem tudom megjátszani magam, mert ő igazi tükör számomra. A feladathoz nem kell különösebb fizikai felkészültség, minden korosztály tudja teljesíteni, sőt még úgy is, ha nem futnak a kutyával, hanem sétálnak.

Kinek ajánljuk?
Olyan fejlesztésben gondolkodó csapatoknak, akik szívesen kilépnek a hagyományos képzési formákból, és szívesen megtapasztalnak egy olyan tréningformát, amely komoly tükröt állít saját működésüknek is.

Módszertan
Módszertanunk alapjait a természet adta csodákra építjük, ugyanis ezek a rendszerek évezredek óta biztos háttérként szolgálnak a hatékony működéshez. Példaként vizsgáljuk a farkast - és leszármazottját, a kutyát -, ugyanis viselkedésük és reakcióik megfigyelhetők és átültethetők az ember ösztönszerű viselkedésre, mely számos élethelyzetben előkerül, s kezelésre szorul. Szervezetfejlesztési folyamatinkban testközelben vizsgálhatják és tapasztalhatják résztvevőink az állatokat, tréningjeinken jelen vannak ugyanis segítőkutyák, mentőkutyák és egyéb speciálisan képzett élőlények, emellett lehetőség van arra is, hogy a farkas falka hierarchiájában találja magát a csoport. Minden esetben az adott tréningtípus profiljához igazítva váltakoznak négylábú vendégeink is.

kutyas trening belso 2Ember és állat kapcsolata, szervezet és falka Alfától Omegáig, hasonlóságok és különbségek, ösztön és tudat, mely megalapozza módszertanunkat, természetesen továbbgondolva és kiegészítve mindezt napjainkra vonatkoztatva. Saját módszertanunk kibővítve általános igazságokkal, elméletekkel adja meg a csoportos fejlődéshez vezető irányt. Tapasztalataink mutatják, hogy az állatok tisztasága és őszintesége leveteti az emberi gátlásokat, s képessé tesz bennünket arra, hogy másként nyissunk a világra, hagyatkozzunk ösztöneinkre, tapasztaljunk, fejlődjünk, szabályaikra és működő rendszereikre, szemléletes példáikra építve példaértékűvé váljunk.

PROGRAM IDŐTARTAMA: kb. 4 óra
Javasolt résztvevői létszám: indoor: 3 - 15 fő, outdoor: 3 - 35 fő

(A tréninget személyesen is kipróbálta a Geréby Kúria értékesítési csapata, melyről az alábbi élménybeszámoló készült >>>) 

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, toronyépítés)