Szezonális csapatépítő ajánlataink

Az év végéhez közeledve  az évzáró céges rendezvények és karácsonyi partyk ideje közeleg. Rendezvényszervezők, céges rendezvényfelelősök munkáját megkönnyítve ötleteket gyűjtöttünk egy lehetséges évzáró bulira.

Ötleteink:

Karácsonyi hangulat :  Év végi karácsonyi rendezvényre  a vacsora ünnepi hangultatát fokozza egy szépen feldíszített fenyőfa, amelyet most ajándékként biztosítunk.

Disco-karaoke party: Előre egyeztetett elképzelés szerint, egyéni ízlésnek megfelelően professzionális DJ közreműködésével fergeteges céges évzáró bulihangulatot varázsolunk. A rendezvény fokozható karaoke partyval, melynél garantáltan nem marad ülve senki. Az egész éves hajtás után engedjék ki a gőzt!

Transzfer Magyarország legmodernebb partybuszával: A  Miss International Hungary hivatalos szállítója, az Eveningstar Partybus szolgáltatása egyedülálló. Ajánljuk különleges rendezvények transzfereként. Ahol már a megérkezés sem hétköznapi, milyen lesz a buli?

Exkluzív gálavacsora ajánlatunk: Karácsonyi partyra, céges rendezvényre számos ötletünk van. Kiváló minőségű alapanyagok, különleges receptek, házi finomságok. Lazítsanak egy koktél mellett , a siker nem marad el.

Casino:  Las Vegasba röpítjük ezzel a különleges tét nélküli  játékélménnyel. Komplett szolgáltatás rendelhető a rulletől a pókerig. A játékot hivatalos krupié felügyeli.

Falusi disznóvágás: Újdonságélményt  biztosíthat a tipikus "Városlakók"-nak egy igazi, falusi disznóvágás. A hangulatról a forralt bor és zamatos pálinkakülönlegességeink gondoskodnak. A disznó felfoldogáza lehetséges akár csapapétíő tréning keretein belül is. Részletek >>>

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(Cimkék: céges évzáró buli, céges karácsonyi rendezvény ötletek, karácsonyi party, évzáró céges buli