Rendezvénytermeink
Margit tréningterem Katinka terem Nádas rendezvényház

14 rendezvénytermünk többsége két különálló épületben, a „Katinka” valamint a „Nádas” Rendezvényházban található. Legnagyobb termünk befogadóképessége 400 fő, termeink teljes kapacitása 800 fő. A terembérleti díjak minden esetben tartalmazzák az alap technikai felszereltséget (TV, DVD, videó, írásvetítő, flip chart). Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a különböző teremtípusokat.


Céges konferenciák, tréningek számára a termek befogadóképessége különböző berendezések mellett:

Étkezések számára a termek befogadóképessége különböző berendezések mellett:

Megjegyzés:

A 3-, 4-, 5-, 6-, és a 7-es típusú berendezés étkezés esetén felszolgált menünél értendő, a büféasztalról kínált menü esetén, vagy ha pl. a zenekarnak, táncnak, egyéb dolognak hely szükséges, 10-20 %-kal csökken a létszámkapacitás. U-asztalforma esetén, az asztalszárnyak mindkét oldalán vannak székek. Állófogadásnál a büféasztalról kínált menü mellett, a vendéglétszám negyedére van asztal és szék készítve.

Szobafoglalással kapcsolatban, illetve bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

(Cimkék : konferenciaterem, konferenciaterem bérlés, konferencia lehetőség, konferenciaszálloda, konferencatermek Budapesthez közel, konferencia Budapest mellett, konferenciaterem bérlési árak, konferenciaterem természetes fénnyel, konferenciaterembérlés,)

 

facanvadaszat

titkos ajanlatok

Ezen ajánlatainkat csak email címével regisztrált feliratkozóink láthatják!
Ha Ön is szeretne titkos ajánlatot kapni, kattintson »

szezonalis ajanlatok

teendolista gereby

Elválasztó

Elválasztó

3dpano