Rendezvénytermeink
Margit tréningterem Katinka terem Nádas rendezvényház

14 rendezvénytermünk többsége két különálló épületben, a „Katinka” valamint a „Nádas” Rendezvényházban található. Legnagyobb termünk befogadóképessége 400 fő, termeink teljes kapacitása 800 fő. A terembérleti díjak minden esetben tartalmazzák az alap technikai felszereltséget (TV, DVD, videó, írásvetítő, flip chart). Az alábbiakban részletesen is bemutatjuk a különböző teremtípusokat.


Céges konferenciák, tréningek számára a termek befogadóképessége különböző berendezések mellett:

Étkezések számára a termek befogadóképessége különböző berendezések mellett:

Megjegyzés:

A 3-, 4-, 5-, 6-, és a 7-es típusú berendezés étkezés esetén felszolgált menünél értendő, a büféasztalról kínált menü esetén, vagy ha pl. a zenekarnak, táncnak, egyéb dolognak hely szükséges, 10-20 %-kal csökken a létszámkapacitás. U-asztalforma esetén, az asztalszárnyak mindkét oldalán vannak székek. Állófogadásnál a büféasztalról kínált menü mellett, a vendéglétszám negyedére van asztal és szék készítve.

Szobafoglalással kapcsolatban, illetve bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

(Cimkék : konferenciaterem, konferenciaterem bérlés, konferencia lehetőség, konferenciaszálloda, konferencatermek Budapesthez közel, konferencia Budapest mellett, konferenciaterem bérlési árak, konferenciaterem természetes fénnyel, konferenciaterembérlés,)