Kiállítások, vásárok

Olyan helyszínt keres, ahol a kiállítását vendéglátással együtt tudja lebonyolítani? Igazán nagy létszámban gondolkozik? Az ország minden részéről érkeznek a résztvevők?

Ha ezekre a kérdésekre igennel válaszolt, a Geréby Kúria ideális lehet kiállítása vagy vására megtartásához. A Geréby Kúria rendezvénytermei és a kúriát övező 50 ha terület ideális terepet biztosít kiállításokhoz vagy vásárokhoz. A pár 100 főtől akár 5.000 főig terjedő rendezvényeket is nagy rutinnal és szakértelemmel szervezzük és bonyolítjuk le.


Az ország minden tájáról könnyen megközelíthető helyen található Kúria ideális helyszín, ha vendégei különböző városokból érkeznek. A parkolás miatt sem kell aggódni, több száz autónak tudunk parkolóhelyet biztosítani.


Amennyiben a fenti összefoglaló felkeltette érdeklődését, kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól.

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal Bárdy Zoltán értékesítési igazgatóhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(Cimkék: kiállítás, vásár, szakmai kiállítás szervezése)

A fotók megtekintéséhez kattintson: