Fácánvadászat

article separator bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

 

facan belsoA Program üzenete:
A vadászat az őskorban az életben maradás elengedhetetlen része  volt, hozzátartozott ősienk minden napjához. Az idő előrehaladtával az élelemszerzésen túl a kedvtelés is közrejátszott a vadászat népszerűsödéséhez. 

Az apróvadak között igen nagy  népszerűségnek örvend a fácán, melyet itt az Alföldön jelentős számban nevelnek, így igen sok helyen foglalkoznak a vadásztatásával. A légpuska használata egy új, eddig ismeretlen terület megismerésére ad lehetőséget a vendégeknek.

Előhozza a versenyzők ősi vadászösztönét, ezáltal a versenyszellem fokozódik a résztvevők között. A pontos lövés érdekében a játékosoknak szükségük van a kocentációjuk összpontosítására.

A fácán lövészet kiváló kiegészítő program lehet bármilyen csapatépítő játék mellé, de önállóan is megállja a helyét.

Koncepció: Játékos élményprogram kisebb-nagyobb csapatok részére.  

A program részletei:
A játék a légpuska használatának ismertetésével kezdődik. Majd animátor vezénylésével a résztvevők elkezdik a fácánvadászatot. A megmérettetést az a csapat nyeri, aki a vadászat végén több fácánt terít le.*

 PROGRAM IDŐTARTAMA: kb. 1 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-60 főig

* A csapatépítő játék keretében nem élő fácánra lőnek a csapatok.

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, szabadulószoba, szabadulószoba csapatépítés, csapatépítő-tréning beltérre, indoor csapatépítő ötletek, fácánvadászat)