Extrém outdoor csapatépítő ajánlatok

bal gomb csapatepites További KÜLTÉRI csapatépítő ötletek  | További BELTÉRI csapatépítő ötletek jobb gomb csapatepites
article separator

kotelpalya belso 1Aki a szellemi és fizikai kihívást kedveli, az nem fog csalódni. A tériszonyosokat, az egyensúlyzavarokkal küszködőket jócskán próbára teszi a magasban lengedező pálya.

Amikor azonban a résztvevő elbizonytalanodik, meginog, a munkatársaitól bátorítást és megerősítést is kap – ettől válik hatékony csapatépítő tréninggé a”kötélpálya”.

1/ Bizalom háromszög:
Feladat: 6-10 méter magasságban kifeszített drótkötélpályán való végighaladás.
Küldetés módja: a V formában haladó és távolódó kötélpályán párban összekapaszkodva kell végigjutni. A feladat különlegessége, hogy a pár egyre nagyobb dölésben fogja egymát tartani, ahol az egymásrautaltsággalés a gravitációval  kell megközdeni. A játékosokat felső kötélbiztosítással védjük.
Feladatidő: ck: 30-45 perc

2/ Ikarus pálya:
Küldetés: A csapattagok közös irányításával egy játékos mozgatása a magasban, ahol megadott feladatokat kell teljesíteni.
Küldetés módja: csapattagok három kötéllel irányítják, emelik-engedik, mozgatják a tér 3 dimenziójában a befüggesztett csapattársukat. A feladatok elvégzéséhez minden csapattársat beültetjük a kötélpálya játékterébe. A pályát akár a 10 méteres totemoszlopra is felépíthető, valamint a tó feletti részre is.
Feladatidő: ck.: 45-60 perc

3/ Adrenalin csúszda:
Küldetés: Két szakaszból áll: az első feljutni a 10m magas totemoszlop tetejére, kötelek segítségével. Ezután drótkötélpályán való „mélyrepülés” amely átszeli a hátsó tisztás területét.pelikan

Minőség garanciája:

Kötélpályáinkat Pelikán István építi. István hegymászóoktató és barlangász, a Magyar Hegymászóoktatók Egyesületének talán legtevékenyebb tagja. Rengeteg időt tölt az Aggteleki Nemzeti Park erdeiben és barlangjaiban.

 

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .
(csapatépítés, csapatépítő tréning ötletek, tréninghelyszin, EXTRÉM kötélpálya, kötélpálya adrenalin)