H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

SHAOLIN-ÉLETELIXÍR

A Shaolin Életelixír című programunk során a résztvevők sorra találkozhatnak a keleti harcművészet és kultúra már több mit 1000 éves hagyományaival, egészségmegőrző szerepével, és a Shaolin szerzetesek harci metodikáival. Minőség garanciája Islai Tibort, a 14 szeres Kung Fu világbajnok.

 Taichi – Csikung – Kungfu – Shaolin Kúltúra – Életenergia 

shaolin elixir 1

Program üzenete:

Szíved irányitja a gondolataidat, gondolatod a belső energiáidat (csi), energiád meghatározza az életedet. A Shaolin ELixir című  programunk során a résztvevők sorra találkozhatnak a keleti harcművészet és kultúra már több mit 1000 éves hagyományaival és a Shaolin szerzetesek harci metodikáival. Továbbá részeseivé válhatnak életük egy új, mára forma bontó lehetőséggel. A feladatok során közös erőfeszítést tesznek, a kihívásokat rejtő kalandos helyzetek megoldására, így mindenki próbára teheti a koncentrációs, improvizációs és kombinatív képességét.

Koncepció:
A csapatépítő program felépítésekor gondoskodtunk arról, hogy vicces és szórakoztató tartalommal töltsük fel, másrészt a többi tréningprogramhoz hasonlóan minden lehetséges pozitív hatása megmutatkozzon. A résztvevők között nő a kooperációs készség, képesek lesznek egy cél érdekében, csapatként dolgozni.
A Shaolin Elixir program szerkezeti felépítéséből adódóan engedi a csapatokat kiszakadni a hétköznapok szürkeségéből, inspiráló hatása lévén a résztvevők egy új, energetizáló lehetőséggel gazdagodnak, ami nem csak a munka eredményét, hanem az élet többi szakaszában is pozitív eredménnyel növekszik.

Program kezdése:
Program kezdetén a vendégek betekintést kapnak egy eredeti Shaolin harci bemutatóra, valamint a tradicionális oroszlán, sárkánytánc előadásra, aminek hatását élődobos kísérettel erősítünk. A délkelet ázsiai hagyományőrző egyesület Középút Harcművészeti Iskola lenyűgöző előadása bemutatja eredeti Shaolin kultúra motívumait, hangzását, energiáját. A program során a résztvevők egy igazi keleti világ életébe csöppennek, ahol  a harcművészek a program során bemutatják a sárkánytáncot, dobokkal stimulálják a ritmust, valamint tehetségükkel és rátermettségükkel a fegyveres harc  látványát elevenítik fel.  A további közös feladatoknál a váratlan és izgalmas helyzetek során a vendégek átélik az önfeledt szórakozás élményét.

A program részletei, story:
Bemutató után a csoportot több fős csapatokra osztjuk. A csoportok a program során különböző kihívásokat rejtő állomásokon a keleti hagyomány élményvilágával találkoznak. Ezeken a pontokon lehetőségük lesz kínai érméket szerezni, amelyekkel a program végén kiválthatják a fődíjat:
Kiválasztott időpontban a magyarországi Shaolin templomban kaphatnak egy túravezetést a 9. szeres Kungfu világbajnok mester kíséretével.

Az a csapat nyer, amelyik a játék végére a legtöbb kínai érmét szerzi meg.
A csapatok a kültéri program során, több fizikális és mentális, valamint magatartásbeli akadállyal küzdenek meg.

Feladatállomások:
A küldetést megelőzi egy közös egészségmegőrző légzés és mozgásgyakorlat, amivel rávezetjük a résztvevőket a további feladatokra. Gyakorlatot adunk a Taichi, illetve a Csikung életerősítő feladatsorból.

 shaolin 2

 A csapatok a felkeresett állomásokon Shaolin ruházatú tanárokkal és juniorokkal találkoznak.

A Majom
mozgékonyság – humorosság – figyelem

A csapat egy közös feladaton dolgozik együtt.  A program során megismerik a Majom harci mozdulatsorokat, amit egy társuk nem fog látni. A csoport azon dolgozik, hogy a bemutatóból minél több mozdulatsort tudjanak elsajátítani, és ezt a társuknak át tudják adni modellezésre.
Mottó: 存在你在哪裡 Légy jelen ott, ahol vagy!

Kimértség – önfegyelem – higgadtság
Érzékszerveink próbatétele. Ennél a feladatnál csapattársaink hallgatása a fontos, és csönd lesz az, ami informál minket.  Program célja a megfelelő figyelem a csendre

A Tigris akadálya
Ahol az akarat, ott a mód.
Ősi Shaolin templomi feladat a vízhordás. A csapat közös erőfeszítéssel adott idő alatt vizes vödröket juttatnak célba minél kevesebb vízveszteséggel. A program első lépéseként a csapat megírja csikung versét, ami a záró programfeladatnál új szerepet kap.

A Sárkány
A feladat különlegességét adja a Csikung tál, azaz tibeti hangterápiás tálak és az energiát adó csikung golyók használata.  A program jellegzetessége a Sárkány mitikus története, ahol megismerhetünk egy valós varázslatot. Megtapasztalhatjuk és kipróbálhatjuk a hangtálak segítségével a legmagasabb hangtól a legmélyebb hangig minden frekvencia megidézését, ahol még a víz is felemelkedik.

Kígyó
Ennél  a feladatnál a vendégek foglakoztatása az egészség megőrzésére irányul, a belső erő fejlesztésére, az energiával való feltöltődésre. A chi kung technikák lassú mozdulatokkal kísért, légzésre összpontosító gyakorlatok. Ezek végzése segít a stressz és betegségek kezelésében, napi gyakorlásuk a nyugodtabb és harmonikusabb élethez vezet. Minden korosztálynak!

Sáska
Sanda, avagy a kínai kick boksz szabályaira épülő láb specifikus játékunk. Itt Bokszkesztyűvel pontos célzás gyakorlása a feladat a mester vezetésével.

A résztvevők a feladatok elvégzése után közösen érkeznek vissza Shi Heng Mesterhez.
A program különlegességét a záró feladat adja. Itt a végső lezáró és közös feladatként a belépő „kiválasztottaknak” a füstölők elhelyezése után be kell mutatniuk a nap során megtanult vizsgagyakorlatokat és a Shaolin szerzetesek költeményét.

 shaolin 3

Minőség garanciája:
Programvezetés Si –Heng mesterrel

shaolin 5

A hitelesség és program értékeinek kialakításához Islai Tibort, a kilencszeres Kung Fu világbajnokot kértük fel, aki számos nemzetközi fellépéssel, valamint a délkelet ázsiai hagyományőrző egyesület Középút Harcművészeti Iskola megalapítása során lett ismert. A program készségfejlesztési pontjait a Coach Game® csapatépítő munkatársai állították össze.  Nincs puding próbája!

Program időigénye: 2 óra
Helyigénye: Kert
Aktivitás, terhelés:  közepes - magas

  Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Felhős
Lajosmizse

Felhős

18°C

  • 22 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 23°C 17°C

  • 23 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 26°C 16°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések