H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

BUBORÉKFOCI - Bubble ball

Próbálja ki az új őrületet, vegyen részt egy újfajta fociélményben. A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel.

Időtartama: min. 1  óra
Javasolt  létszám: 2-100 főig

A Program üzenete: Próbálja ki az új örületet, vegyen részt egy újfajta fociélményben. A buborékfoci a futballhoz hasonló elveken alapszik, néhány nem elhanyagolható különbséggel. A buborékfocit egy speciális, átlátszó anyagból készült óriás buborék segédletével játsszák, amit a játékosoknak saját magukon kell viselniük focizás közben.

Ez a buborék térdtől egészen fejbúbig megvédi az embert mindennemű ütközéstől, így új értelmet adva a labdarúgásnak. A lényeg, hogy miközben az ellenfél kapujába juttatják a labdát, ÜTKÖZZENEK, lökjék fel a másikat büntetlenül, sérülésmentesen. A buborékfoci ezáltal egy nagyon látványos és szórakoztató sport.

Koncepció: A buborékfoci szabályai a futballhoz hasonló, csak lényegesen le vannak egyszerűsítve, hogy a játék folytonosságát ne kelljen mindig félbeszakítani. A játékot egyedül gól esetén állítja meg a játékvezető, ilyenkor középkezdés következik rendhagyó módon. A buborékfociban lévő középkezdés leginkább a vízilabdában ismerthez hasonlít csak itt ráúszás helyett „ráfutásnak” nevezzük, amikor is a két buborékfoci csapat alapvonalukra egymás mellé felsorakozva várják a sípszót majd a középpontban elhelyezett labdára rohannak rá, ezzel generálva mókás és nagy lendületű ütközéseket, eséseket.

KIKNEK AJÁNLJUK A BUBORÉKFOCIT?
A buborékfocinak számos jó tulajdonsága van így nagyon széles a célközönsége. A buborékfoci:

 • látványos - így nagyobb rendezvényeken egyből megragadja a vendégek tekintetét
 • szórakoztató - a játékosokat és a nézőket is az első pillanatban elkapja a nevetőgörcs
 • jól átmozgat – a játékosok izomzatát nagyon jól átmozgatja, illetve nagyon jó zsírégető sport, hosszú távon állóképességet fejleszti.
 • stressz oldó – mindenki kiadhatja benne a felgyülemlett agresszióját sérülésmentesen
 • gyerekbarát – gyerekeket ki sem lehet vakarni a buborékfoci eszközökből annyira élvezik a játékot, családi napokon közkedvelt sport.
 • összetartás – az ügyes csapatok percek alatt rájönnek, hogy összedolgozva, ügyes taktikákkal könnyen az ellenfél fölé lehet kerekedni, így kifejezetten jó csapatépítő a buborékfoci.

 

  Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Felhős
Lajosmizse

Felhős

18°C

 • 22 Jul 2018

  Scattered Thunderstorms 23°C 17°C

 • 23 Jul 2018

  Scattered Thunderstorms 26°C 16°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések