H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

ÍJCSATA AKCIÓ - IJÁSZJÁTÉK

ÖN mit szólna hozzá, ha egy íjcsata közepén találná magát? Vajon mennyire használja jól az íjat ? Ez az újszerű csapatépítő játék garantáltan kizökkenti Önöket a komfortzónából. Próbálják ki ezt a szokványosnak nem mondható programot! Nem fognak “bakot lőni”!

 Időtartama:  Létszámfüggő
Javasolt létszám: 4-100 főig

Őseink nyilaitól rettegett a világ, hiszen mind a fegyver, mind pedig az általuk használt harcmodor messze megelőzte a korát.

Ahogy Kassai Lajos íjkészítő, a Kassai Lovasíjász Iskola megalapítója, a lovasíjász-sport szabályrendszerének megteremtője mondja több helyen:

 " Nem az ősöket kell követni, hanem amit az ősök követtek ".

Ennek a gondolatnak a nyomában az íjcsata egy olyan ötvözete a régmúltnak és a jelennek, amely egyedülálló lehetőségeket rejt magában.

Azon túl, hogy remek kikapcsolódási lehetőséget keltettünk életre,  a fiatalabb korosztály egy a számára élvezetes módon ismerkedhet meg az íjászattal, és kerülhet egy kicsit közelebb a gyökereihez. Mindezt kint a szabadban és nem pedig a 4 fal között, vagy a világhálón. Hisszük, hogy a játszva tanítás elve a legcélravezetőbb, és reméljük, hogy az íjcsata szerepet vállal majd abban, hogy  újra íjász nemzet lehessen a Magyar.

Ezt a gondolatot hivatott a mottónk is sugallni:

... ahol a tradíció és az adrenalin találkozik ...

 Alapszabályok:

- Minden játék 30 perc/1 óra ami több csatát is magában foglalhat, ezen kívül tartunk egy 5-10 perces felkészítést és a játékszabályok ismertetését minden új játékos részére.
 - A csatatéren egy időben 6-10 játékos tartózkodhat, esetenként a játékmester.
 - A cél: az ellenfél összes csapattagjának kiejtése.
 - Az egyórás játék idő alatt 1x5 perc taktikai szünet kérhető csapatonként.

Fontos szabályok:

- A 18 év alatti játékosoknak a teljes védő felszerelés viselése kötelező a csatatéren, 18 év felett a maszk viselése kötelező, az egyéb védőfelszerelés használata szabadon választható. A maszkot a csata idejére kötelező becsatolva tartani!
- A játékosok csak a szervezők által biztosított felszerelést használhatják.
- Az íjászok NEM lőhetnek el sérült, vagy hiányos nyílvesszőt, (pl. Hiányos vagy sérült szivacsfej, tollazás stb.) és minden esetben azonnal jelezni kell az észlelt meghibásodást, rongálódást a játékmesternek, aki azonnal gondoskodik a sérült eszköz cseréjéről. A sérült felszerelés balesetet okozhat!
- Vessző nélkül tilos elsütni az íjat!
- Minden játékos tudomásul veszi a játék kezdetével, hogy felelősséggel tartozik a játék során a felszerelésben keletkezett minden egyes sérülésért. (Bánatpénz)
- Ha a rongálódás a játékismertetőn elmondottak figyelmen kívül hagyásából, nyílvessző nélküli kilövésből, szándékosságból származik, a kárt okozó játékos a bánatpénznél nagyobb összegű kártérítés megfizetésére kötelezhető.
- Az íjásznak a játék alatt kötelező a zárt cipő viselése.
- Íjpuska, airsoft, paintball fegyver használata TILOS.
- A Játékmestert illet minden végső döntés joga a játék folyamán.

A CSATA MENETE:

A csapat: Minden csapattag eldönti, hogy melyik csapatban szeretne részt venni. Egy csapatban minimum 3 - maximum 5 fő lehet.

Csatatér: A csatatér 2 egyenlő részre oszlik, közepén a biztonsági zónával. A térfelek egymással szemben helyezkednek el, amelyen a játék ideje alatt csak a csapattagok és a játékmester tartózkodhat.

A játék: A játék elkezdéséhez minden csapattagnak fel kell sorakoznia a saját csapatának bázisán várva a Játékmester jelét. Ezután mindenki a biztonági zóna határához fut, hogy felkapjon egy íjat. Csapatonként 10 db nyilvesszőt helyezünk ki a fedezékek tetejére. Ha ezek elfogytak a játékosoknak maguknak kell gondoskodnia az utánpótlásról :) Egy játékos maximum 2db nyílvesszőt tarthat magánál egy időben.

A BIZTONSÁGI ZÓNA: A játék időtartama alatt a biztonsági zónában játékos csak a nyílvesszők összeszedése miatt lehet. A biztonsági zónából TILOS lövést leadni, illetve TILOS a biztonsági zónában tartózkodó játékosra lőni. Ezen szabály megszegése egyszeri szóbeli figyelmeztetés után azonnali kizárással jár.

A csata menete: Ha bárki találatot kap, (a szivacsfej érinti a játékost) a kiesett fél levegőbe emeli a kezét - jelezve a kiesést, saját bázisterületére megy. Itt várakozik míg csapattársai közül valaki “fel nem támasztja” vagy a játék véget nem ér. A fejlövés illetve az íjat eltaláló lövések nem számítanak találatnak, így azok esetén a találatot kapott fél nem számít kiesőnek. Több kiesett játékos esetén a legkorábban kiejtett játékos fog “feltámadni”.
A nyílvesszők folyamatos pótlásának érdekében a játékosok elhagyhatják a csatateret, összeszedni azokat. A vesszőt szedő játékosra ugyanazok a szabályok érvényesek , mintha a biztonsági zónában tartozkodna. (nem lőhet és nem lőhető). A pályán kívülre esett nyílvesszőket a kiesett játékosok is visszadobálhatják a biztonági zónába a folyamatos játékmenet érdekében.
A csatateret bármilyen okból elhagyó játékos csakis a saját bázisterületénél térhet arra vissza!

A Játékos feltámasztása: Kiesett csapattársat kétféleképpen lehet újra játékba hozni:

- Bármelyik csapattárs kézzel kiüt egy pontot a saját térfelén felállított szivacs táblából.
- Bármely még játékban lévő csapattag elkap egy felé repülő nyílvesszőt úgy, hogy annak szivacsfeje nem érinti őt.

 

 Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Felhős
Lajosmizse

Felhős

18°C

  • 22 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 23°C 17°C

  • 23 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 26°C 16°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések