H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

Betyárok nyomdokain - GPS túra

Vajon hogyan jellemeznénk mai szemmel a múlt század magyar betyárjait?  Önök felveszik-e a versenyt a hirhedt betyárok leleményességével és gyorsaságával?  Jöjjön el hozzánk a lajosmizsei pusztára, tesztelje le csapatát!

Időtartama: kb. 2-3  óra
Javasolt létszám: 5-100 főig

Hogyan jellemeznénk ma, a múlt század betyárjait? Törvényen kívüli haramiák vagy valódi igazságosztók voltak?

Bármi is legyen az igazság, az biztos, hogy ügyességük és a furfangosságuk miatt, kézre kerítésük feladta a leckét a pandúroknak.

Ami az angol folklórban Robin Hood, az nekünk Rózsa Sándor. A mondás szerint rajta még a golyó sem fogott. És valóban, alakja felbukkan irodalmi alkotásokban, televíziós műsorokban, nótákban. Rózsa Sándor létével nyert igazi értelmet a „betyárbecsület” szó. A zsákmányt mindig egyenlően porciózta ki zsiványcimborái között, magának sosem hagyva többet, mint másnak. Alakját idealizálták védencei, mi több: emberfeletti képességek birtokosaként tartották számon.

A csapatépítő túra keretében, a részvevő csapatok egymással versengve adnak számot arról, hogy a lajosmizsei pusztában, némi segítséggel (GPS készülék) hogyan tudnak tájékozódni. Elég leleményes betyárok-e?

A program lebonyolítása:
A játék vezetője rövid tájékoztatót tart, majd megalakulnak a csapatok, amelyekből 1-1 főt pandúrságunk azonnal bilincsbe ver. Őket kell először a többieknek kiszabadítani. Ezt követően mindenki elindul a feladatként kapott pontok megkeresésére. Ezzel kezdetét veszi a betyárok tájékozódási, logikai és ügyességi próbája.   

A feladványt csakis úgy lehet megfejteni, ha a csapatok valamennyi rejtekhelyet felkutatva, az ott elrejtett információkat begyűjtik. A túrán kiderül, ki hogy bánik a fegyverrel, képesek-e felugrani egy lóra és milyen ügyesen bánnak a karikás ostorral.

Vajon Önök felveszik-e a versenyt a hírhedt betyárok leleményességével és gyorsaságával? Mennyi idő alatt szabadítják ki a leláncolt betyár társukat a “szögedi börtön” fogságából? Megfejtik-e a híres betyárral kapcsolatos feladványt?

Jöjjön el hozzánk a lajosmizsei pusztára, tegye próbára a csapatát!

Időtartam: kb. 2 óra
Javasolt létszám: 10-100 főig

 Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Felhős
Lajosmizse

Felhős

18°C

  • 22 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 23°C 17°C

  • 23 Jul 2018

    Scattered Thunderstorms 26°C 16°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések