H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

CSAPATÉPÍTŐ KVÍZ

Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését.

Időtartama: kb. 0,5 -1 óra
Javasolt  létszám: 15-60 főig

Koncepció

Aki valaha is látott a TV-ben kvíz-showt, az tudja, hogy a versenyzők egy gomb megnyomásával próbálják elnyerni a válaszadási lehetőséget. A résztvevők gyors reakcióidejének következménye valamiféle fény vagy hangjelzés, ami a győzelmét jelzi.

Kvíz program - csapatépítés
Most egy felejthetetlen, pörgős és élménydús kvízjáték keretein belül munkatársaival is megoszthatja a tudás és a siker adrenalin növelő érzését. Az élményt nagymértékben növeli, hogy minden csapat asztalánál valóban van egy, a TV műsorból már jól ismert kvíz gomb, amely gyors lenyomásával hozzásegítheti a csapatot a győzelemhez.


A játék minden résztvevő számára nagy meglepetésekkel fog szolgálni, hiszen a helyes válaszokból adódóan, olyan dolgokat tudhatnak meg a kollégák egymás érdeklődési köréről, amire biztosan nem is számítottak.

A kvíz kérdések kívánság szerint alakíthatóak, így mindig a rendezvény jellegéhez, stílusához tudjuk igazítani.
Az egyik legsikeresebb kvízműsorunk a Retro kvíz, amely a 70-es 80-as és a 90-es éveket felölelő kérdéseket tartalmazó vetélkedő. Mennyire emlékszünk a 60-as évek slágereire? A 70-es divatjára, vagy a 80-as évek filmjeire? A program a megrendelő kívánsága szerinti korba repíti a résztvevőket és kiderül, milyen a játékosok memóriája.

Program menete
A résztvevőket 8-10 fős „asztaltársaságokra” azaz csapatokra osztjuk. Az egyes csapatok egymással mérik össze tudásukat. Az a csapat győz, amelyik a lehető legtöbb helyes választ adta.

Ami nagyon megdöbbentő eredményeket tud produkálni az az, hogy a megszerzett pontokat el is veszíthetik a csapatok. Nem ritka esemény, amikor az egy - másfél órás program végén a nyertes csapatnak száz kérdésből mindössze tizenöt pontot sikerült összegyűjtenie.

A kvíz program biztosítja az estére a jó hangulatot, a munkatársak kikapcsolódását és nem utolsó sorban a legokosabb, legtöbb pontot összegyűjtött csapatokra pedig nyeremény is vár!

Játék célja
Egy - másfél óra időtartam vidám, jó hangulatban történő eltöltése, amely alkalmával csapatmunkára és gyors reakcióidőre is szükség van.

A kérdések nem nehezek és csak egy igen kicsi százalékuk irányul lexikális tudásra, tehát nem kell attól félni, hogy nem jut a csapat eszébe egy olyan történelmi dátum vagy író neve, amit illene tudni... Célunk a szórakoztatás és nem az, hogy a résztvevőket fogós kérdésekkel izzasszuk meg.

Az általunk szervezett, élményekkel teli vidám kvíz program garantálja, egy rendezvénye sikerét!

A program időtartalma: 0,5-1,5 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

 

Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Napos
Lajosmizse

Napos

23°C

  • 27 May 2018

    Részben felhős 26°C 13°C

  • 28 May 2018

    Részben felhős 28°C 15°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések