H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

ÉLETED FILMJE

A filmes csapatépítő programok játékos formája nagyon hatékonyan tudja fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást.

Időtartama: kb. 4-9 óra
Javasolt  létszám: 2-100 főig

filmkeszites 1Több mint egy évtizedes múltra visszatekintve a csapatépítő munkáink alkalmával azt tapasztaltuk, hogy a filmes csapatépítő programok játékos formája nagyon hatékonyan tudják fejleszteni és erősíteni a csapatmunkát és a kreativitást. Ez volt a fő motivációs szempontunk, hogy megalkossuk a „Életed filmje” című csapatépítő programunkat, melynek szerkezetét már sokszor nagy sikerrel alkalmaztunk önfejlesztő, marketing, problémamegoldó és még időgazdálkodási workshopokon is.

A program formája       
A program során a résztvevők egy igazi filmstáb életébe csöppennek, ahol  színművészek, filmvágók, rendező, sminkes és forgatókönyv írók bőrébe bújva, kipróbálhatják filmkeszites 2tehetségüket és rátermettségüket. A csapatok modelleznek, majd eljátszanak egy megadott, általuk jól ismert, cégükre, tevékenységükre jellemző élethelyzetet. A feladat különlegessége abban rejlik, hogy mindezt  egy előre meghatározott helyzetbe illetve történelmi korba kell beilleszteni.
Az adott szituáció megfelelő „Hollywoodi” megjelenését a csapatoknak a kapott kellékanyagok, eszközök (kamerák, lámpák, jelmezek, stb.), technikai felszerelés és segédeszközök (kartonok, ragasztó, különféle papírok, ollók, stb.) felhasználásával kell megteremteniük. A program alatt a csapatok kézi kamerák segítségével dolgoznak.

Az előadások leforgatását követően a csapatnak lehetősége van a nyers filmanyagot szerkesztőnk segítfilmkeszites 4ségével összeállítani, megvágni, és hanganyaggal kiszínezni.

Javasolt korszakok:
20’ évek Amerikája, Inkvizíció korában, Világháború, Reneszánsz, Retro, Western (Vadnyugat), Jövő évezred, Kalózok

A program különlegességét az erősíti meg, hogy a filmek kialakításához kötelező filmkeszites 3címeket adunk, illetve előzetesen egyeztetett szavakkal kell feltölteni a szövegkönyvet.

Minden csapat részére biztosítunk egy fő programsegítőt, aki ötletekkel és technikai tudással segíti csoportját.

Est fénypontja: Popcornos közös mozizás!

A záró program keretéfilmkeszites 5ben popcornos mozizással a filmeket közösen éli át a csapat, majd a szavazatok alapján műsorvezetőnk díjkiosztóval zárja a vetítést, ahol különböző kategóriákban díjazzuk a stábokat. Célunk, hogy mindenki győztesként élhesse át az eseményt. A díjkiosztóra érdemes különböző kategóriájú „filmes” kollégákat a filmvetítés után a csoport csendes szavazással határozza meg.


A díjkiosztóra kihívott és megszavazott résztvevők átvehetik jutalmaikat, akár mint az igazi Golden Globe film díjkiosztón. (A legjobb színész, legdrámaibb, leghumorosabb, legjobb kamerás, stb.) A filmforgatásos csapatépítő játék segítségével új dimenziók nyílnak meg a csapat fejlődésében. Biztosítja a résztvevők művészi képességeinek feltárását, miközben fejleszti a kreatív gondolkodás képességét és segít társaik jobb megismerésében.

PROGRAM IDŐTARTAMA: 4-9 óra
Javasolt résztvevői létszám: 2-100 főig

  Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Részben felhős
Lajosmizse

Részben felhős

25°C

  • 27 May 2018

    Részben felhős 26°C 13°C

  • 28 May 2018

    Részben felhős 28°C 15°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések