H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

JUSS KI a vesztegzáras épületből!

Mi van akkor, ha egy gyors és felpezsdítő csapatépítést profi szervezéssel a szállodai környezetbe varázsoljuk, jutalmul pedig a kollégáink dicséretét kapjuk. Ugye milyen jól hangzik?!

Időtartama: kb. 1,5 -2 óra
Javasolt  létszám: 15-60 főig

Koncepció
Mi van akkor, ha egy gyors és felpezsdítő csapatépítést profi szervezéssel a szállodai környezetbe varázsoljuk, jutalmul pedig a kollégáink dicséretét kapjuk. Ugye milyen jól hangzik?!

Hogyan történik mindez?
Hotel épületszárnyát lezárjuk, ahol kialakítunk egy „kijutós szobasorozatot ”, ahol a végcél az épületből való kiszabadulás. Itt már minden tárgy, szoba, folyosó, mosdó egy  rejtély kulcsa.

Azok, akik kipróbálták, már nem úgy ülnek vissza az asztalukhoz, ahogyan azt az elmúlt hetekben tették: monotonon, fásultan… mert felpörget, mert elmúlik a stressz!

Mitől különleges az új programunk?
Manapság reneszánsz korát élő pánik, illetve kimenekülős szobák korlátjait átlépjük: itt nem 4 -9 fős létszámmal kell tervezni, mivel nem egy szobába zárjuk be a résztvevőket. Megoldást adunk a nagyobb csoportok részére, ahol akár teljes céges osztályok is kipróbálhatják együttműködésüket. Feladatuk nem egy szoba rejtélyét megoldani és onnan kijutni, hanem egy teljes épületből való szabadulás, annak rejtélyének feltárása.
Együtt tudnak működni a csapatai? 

Az épület rejtélyei egymásra épülnek, így a titkok helyes sorrendben történő megoldásával lehetséges csak az épületből való szökés. Ha a kollégák elvesztik a fejüket, azzal vége: mert megy az idő. A feladatokat azonban csak nyugodtan, teljes összhangban lehet megoldani. Programunkban érintet készségek: együttműködés,csoportos kommunikáció,ügyesség,gyorsaság, humorérzék,figyelem,konfliktuskezelés

Story :Hotelben tartózkodó csoport különös dologra figyel fel a folyosón: fertőző betegségben meghalt ismeretlen személyt szállítanak el az orvosok. A tanácstalan hatóság vesztegzárat rendel el, lezárják az épületet, így csapata és a személyzet, valamint néhány egyéni vendég szintén a hotelben rekedt. Bár különössé válik, hogy a vendéglistán szereplő orosz biológus eltűnik, az orosz oligarcha szobáját fegyverek arzenálja tarkítja, mégis a csoport célja a kijutás és a rejtély, illetve a vírus feltárása. A küldetés: képletet megtalálni, kijutni mielőbb.

 PROGRAM IDŐTARTAMA: 1,5-2 óra
Javasolt résztvevői létszám: 15-60 főig

 Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Napos
Lajosmizse

Napos

23°C

  • 27 May 2018

    Részben felhős 26°C 13°C

  • 28 May 2018

    Részben felhős 28°C 15°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések