H-6050 Lajosmizse, Alsólajos 224. Tel.: +36 76 356 555 Mob.: +36 30 9 559 056

Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot rendezvényére! Az űrlap pár perc alatt kitölthető, melyre hétfőtől-péntekig 24 órán belül személyre szabott ajánlatot küldünk.

Azonnali kérdése lenne? Hívja értékesítési kollégáinkat közvetlenül:

Bárdy Zoltán: +36 30 538 6160

Sorbán Diána: +36 30 947 0710

Ajánlatkérés

RETTEGÉS PERCEI

Elég extrémnek tartod a csapatod? Akkor lássuk, ki milyen bátor! Igazi kihívásokkal, fóbiákkal kell a csapat tagjainak megküzdenie. Ezek nem hétköznapi kihívások lesznek. Persze a jó csapatmunka mindent nehézséget megold majd.

Időtartama: kb. 2-3 óra
Javasolt  létszám: 5-100 főig

 OUTDOOR – INDOOR – ÉLMÉNY - LOGIKA – ÉLETÉRZÉS – EGYÜTTMŰKÖDÉS A CSAPATOMMAL!

Elég extrémnek tartod a csapatod? Akkor lássuk, ki milyen bátor! Igazi kihívásokkal, fóbiákkal kell a csapat tagjainak megküzdenie. Ezek nem hétköznapi kihívások lesznek. Persze a jó csapatmunka mindent nehézséget megold majd. A csapatoknak termeket kell végigjárniuk, ahol különböző nehézségű és típusú félelmüket kell majd le küzdjék. A játékosok szembesülnek a totális sötétséggel.

rettegespercei

De egy titkos dobozba is bele kell nyúljanak ha tovább akarnak menni. Vajon mi lesz a dobozban. Szükségünk lesz egymás bizalmára is az egyensúlyjátékokban. Na és persze az ügyesség sem maradhat el.
Természetesen a játék teljes menetében a játékosok biztonságban vannak és felügyeljük őket. Nincsenek kitéve semmilyen egészségre ártalmas veszélynek sem.

Játék menete:
A csapatok kihúzzák az állomás kártyákat. Ezekhez tartozik majd egy-egy névjegykártya is. Itt dől el, hogy a csapatok vándorlása során melyik játékosnak kell majd az adott próbát teljesíteni.

Állomás típusok:

1.Sötét szoba.
Egy teljesen sötét szobába kell majd a csapatnak belépnie. Itt mindenféle ijesztő dolgok lesznek. Egy valakinek pedig az összes kulcsot meg kell találnia. A csapat többi tagja, csak szavakkal bátoríthatja a jelentkezőt.

2.Ételpróba
A csapat a terembe lépve leül egy közös asztalhoz. A játékosnak bekötjük a szemét. Ebben a feladatban ki kell találja a játékos milyen ételeket kap a szájába.
Van lehetősége választani a témák közül, növény, édesség, hús. A csapat minden tagjának egy ételt meg kell kóstoltatnia. Cél, hogy minél többet sikerüljön kitalálni.

3.Állatbarátok
Ezen az állomáson minden csapattag választ magának egy dobozt. Ebben a dobozban valamilyen állat található. A játékosunknak bele kell nyúlni és ki kell találni tapintásról, hogy mi található a dobozban.

4.Aknakereső
A résztvevőknek egyik társukat tartva, meg kell jelölniük az elrejtett robbanó szerkezeteket.  A feladat sikerének kulcsa az együttes figyelem és a közös munka.

5.Feszültség
Ebben a feladatban nyugodtnak kell maradni. A játékos feladata, hogy egy feladványt megoldjon. Azonban ha nem elég nyugodt, kezében bizsergő érzést érez majd hiszen a fém vezeti az áramot.

6.Bezártság
Ebben a feladatban a játékosnak be kell feküdni egy dobozba, ahol csak magára számíthat. A társai szavakkal biztatják majd. Vajon meddig bírja a bezártságot? Ki tudja-e zárni a külvilágot a játékos? A játék nehézsége, hogy vajon a dobozba egyedül van-e?

A játék végén a csapatok vissza érkeznek a kiinduló pontra. Itt összesítjük a pontszámokat, és az a csapat győz aki a legtöbb próbát teljesítette.

Programunk üzenete: a szervezetnek szüksége van adrenalinra, hát most engedjük el magunkat.

A program ideje: 2-3 óra  

 Ajánlatkérés

Ha felkeltettük érdeklődését, kérje részletes ajánlatunkat! Ajánlatkérés küldése

Napos
Lajosmizse

Napos

23°C

  • 27 May 2018

    Részben felhős 26°C 13°C

  • 28 May 2018

    Részben felhős 28°C 15°C

INFORMÁCIÓK

Szállodai bejelentkezés: 15:00 órától

Szállodai kijelentkezés: 10:00 óráig

Reggeli: 8:00-10:00 óráig

Étterem: 12:00-21:00

Recepció: 0:00-24:00

Google értékelések