Céges partnerszerződés – corporate megállapodás

Minden céges megrendelőnk figyelmébe ajánljuk, hiszen már az első rendelésénél is érvényesítheti a szerződés által kínált előnyöket. A rendszer lényege, hogy egy üzleti partnerszerződés aláírásával (kötelezettségvállalás vagy rendelési minimum korlát nélkül) a szorosabb együttműkődés lehetőségéért cserébe akár már az első rendelésénél szolgáltatástípustól függően, akár 15%-os kedvezményszinttel számolhat.

További előny, hogy amennyiben a rendelések értéke a szerződésben meghatározott sávokat elérik, a megtakarítás a 25%-ot is elérheti. A partnerszerződés igényét jelezheti a megrendelése megküldésével egyidőben, illetve ide kattintva elküldheti nekünk adatait, és az előkészített partnerszerződést megküldjük Önnek.  

A mező kitöltése kötelező *

  Frissítés Captcha  
 


(Cimkék: üzleti partnerszerződés szálloda, szállás partnerszerződés, corporate kedvezmény üzleti partnerszerződés, céges kedvezmények, kedvezmény szerződéssel ,szállodai engedmények üzleti partnerszerződéssel, szállodai kedvezmények csoportok után, kedvezmény hotelben, hotelkedvezmények, akciós szállodai árak csoportok részére, céges rendezvény kedvezmények )