Bográcsos főzőverseny

article separator KÜLTÉRI csapatépítések  | BELTÉRI csapatépítések >
article separator
fozes

Bogrács. A szó hallatán eszünkbe jut a szabadban való főzés, egy bográcsban főtt finom étel és az együtt töltött vidám órák. A bográcsozást, mint élményprogramot továbbfejlesztettük és egy pici  adrenalinnal is megfűszereztük.

bogracsos fozes cikk 1A csapatépítő játék keretében a résztvevő csapatok egymással versengve oldják meg a főzéssel összefüggő, kooperációt és kommunikációt igénylő feladatokat.

Ki főzi meg a legfinomabb bográcsos ételt? Vajon honnan származnak a magyar konyha jellegzetes alapanyagai? A halkés miben különbözik a dekantáló karaftól?  

Jöjjön el hozzánk a Geréby Kúriába! Garantáljuk, hogy a csapat minden tagját bevonjuk a programba és a végén a bográcsos finomságokból mindenki jól is lakik.


A program lebonyolítása:

Programvezetőnk rövid köszöntője után megalakulnak a csapatok. A csapatok 2-2 fő főzőmestert delegálnak, akik a "gulyásplaccon" elkezdik főzni, a sorsolással kiválasztott bográcsos ételt, miközben a csapat többi tagja állomásról-állomásra menve különböző feladatokat kell, hogy megoldjon, amire pontokat kapnak.

A legügyesebb csapat megnyerheti a "BOGRÁCSKIRÁLYOK" címet, melyhez oklevelet és ajándékot kap.

A program végén a résztvevők elfogyasztják a csapatok által készített húsételeket és a töltött batyut, amelyet a Geréby konyháján készült finom levesbe teszünk, illetve a szintén általunk készített köreteket, salátákat és desszerteket, így alakítva egy komplett menüvé az étkezést.

bogracsos fozes cikk 2Egyéb információk:
A főzéshez a nyersanyagokat, a fűszereket és az eszközöket (bogrács, állvány, tűzifa, ételrecept) biztosítjuk. A levest, a köreteket és a desszertet mi készítjük és szolgáljuk fel. A végén természetesen mi mosogatunk és takarítunk :)

Leves:
Húsleves gazdagon, zöldségekkel és húsos batyuval

Választható bográcsos ételek (Önök főzik meg – összesen 3 féle válaszható):
 - Tavaszi jércetokány
 - Csirkepörkölt
 - Tejszínes-gombás pulyatokány  
 - Zúzapaprikás
 - Kakas here-, taréjpörkölt
 - Meggyes kacsaragu
 - Csikóstokány
 - Csülökpörkölt

Választható desszertek (maximum 2 féle, mi biztosítjuk)    
- Alföldi baracklekváros tejespite
- Palacsinta
- Mákos guba
- Rétes

Salátabüfé (mi biztosítjuk):
Görög saláta , kevert zöldsaláta vinaigrette mártással, házi vegyes savanyúság, őszibarackbefőtt.

A délelőtti program ebéddel, a délutáni vacsorával zárul

A program időtartama: kb 2- 3 óra (VÁLASZTOTT ÉTELTÍPUSTÓL FÜGGŐEN)
Javasolt résztvevői létszám: 10-100 főig

Bővebb felvilágosításért forduljon bizalommal értékesítési kollégáinkhoz! Tel.: 76/356-555, mobil: 30/9559 056, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. , Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .